Поліція та СБУ відкрили кримінальне провадження за фактом погрому митниці. ОНОВЛЕНО

Поліція та СБУ відкрили кримінальне провадження за фактом погрому митниці. ОНОВЛЕНО
Слідчі Любомльського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України за інцидентом, що стався в селі Римачі, Любомльського району.

Нагадаємо, сьогодні протестувальники, які виступають проти керівника митниці Олександра Шавлака, перекрили рух транспорту на трасі Ковель-держкордон та вдерлися до будівлі митниці.

Поліція також розслідує за фактами подій, які відбулися цього дня на Волинській митниці кримінальне провадження за ст. 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд) КК України.

"Учасники безстрокової акції в кількості 200 осіб перемістилися до будівлі Волинської митниці ДФС, що в селі Римачі, Любомльського району. Близько 20 невстановлених осіб, в капюшонах і балаклавах проникли в приміщення Волинської митниці. Чоловіки, пошкодивши двоє дверей, пройшли до кабінету керівника митниці. Працівники поліції намагалися завадити скоєнню протиправних дій і і вимушені були до двох осіб застосувати спеціальні засоби, одягнувши на їхні руки кайданки", - повідомив завідувач сектору комунікацій ГУ НП у Волинській області Віктор Гомоль.

Управлінням СБУ у Волинській області підготовлено повідомлення про правопорушення, яке передано до прокуратури Волинської області.

"Враховуючи, що в протиправних діях осіб вбачаються ознаки правопорушень, які відносяться до компетенції ГУ НП у Волинській області, рішення буде прийматися слідчим відділом поліції", -повідомили в прес-служба УСБУ у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сьогодні в балаклавах вдерлись на митницю завтра таким же чином до когось в хату їм же однаково. шановні правоохоронці не пора вже стати правоохоронцями в повному розумінні цього слова. чи терещук вже всім заплатив щоб не заважали?
Відповісти
вигідний для вальцманів, а тому поліція тут ні при чому!
Відповісти
Дивує повна бездіяльність відповідних органів - поліції, СБУ! Той пікет вже давно вийшов за рамки громадянського і цивілізованого! Всі знають хто за тим всім стоїть, той Красуля взагалі 6-ка але його вправно використовують і це вже переросло у повний бардак і це на кордоні з ЄС? Це що ж таке, чому той Красуля і Ко. ще не за гратами?! Тут скоро не за митницю будуть питати, а чому не зупинять тих Красуль! Це цивілізована країна?! Ганьба!!!
Відповісти
Втріть носа старій корумпованій гвардії митників-злодюг і все буде окей! Правда , Микитюк?
Відповісти
І маленькі поліціянти поборять мафію?...Вам не смішно?
Відповісти
Люди добрі до Микитюка майте питання і всі питання про
Відповісти
Про митницю закінчаться
Відповісти
Організатор всього цього шоу - Терещук Юрій Вікторович, який як кліщ присмоктався до митниці і не може змиритися, що закінчилося свято!!! Пора відповідати Юрчику!!
Відповісти
Давно пора вже всіх там розігнати, а митників в АТО відправити, змивати кровью честь мундіра
Відповісти
Останні новини
Долі Чорнобиля... АНОНС
25 квітень, 2016, 20:27
Поліція та СБУ відкрили кримінальне провадження за фактом погрому митниці. ОНОВЛЕНО
25 квітень, 2016, 20:17