Робоче місце Тетяни Єремеєвої

Робоче місце Тетяни Єремеєвої
Програма "Робоче місце" продовжує показувати вам, де та в яких умовах працюють професіонали, і цього разу напередодні Дня медика ми вирішили показати вам, як працює одна дуже відома лікар-офтальмолог у Луцьку.

Часто сучасні люди скаржаться на власний зір, адже він не рідко псується від моніторів, за якими більшість з нас проводить багато часу, а тому цього разу ми вирішили завітати до однієї із кращих офтальмологічних клінік Луцька - до Центру хірургії ока професора Загурського.

Мережа цих клінік складається з 5 центрів. Чотири з них знаходяться у Польщі, а у жовтні 2009 року відкрився п’ятий у мережі та перший в Україні Центр хірургії ока професора Загурського в місті Луцьку. Керівником луцької клініки стала Тетяна Єремеєва, яка вдало використовує свій власний досвід та досвід своїх колег на найсучаснішому обладнанні для лікування офтальмологічних хвороб.

А про те, які технології використовують в цій клініці для лікування офтальмологічних захворювань і не тільки, яке обладнання мають та що унікального в хірургічному відділенні Центру хірургії ока, дивіться вже у свіжому випуску "Робочого місця".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був там да увага пречдовва. Але,щоб зробити детальний ренгент ока 400-600 грн. Це тільки ренртгент лікування 1000.У мене пенсія 1200.Нема далі слів говорити.Хто туди буде ходити, а ніхто.Раз пішов і все. Невже їм мало грошей, щоб так робити дорого для дохнутого люду.Але Бог палкою бити не буде.
Відповісти
Так ж не клініка винна ,що у вас пенсія 1200гр.
Відповісти
Круто! Мені сподобалось. І я приємно здивований що є така клініка в нашому місті
Відповісти
А я висловлюю щиру подяку Татьні Вікторівні за те,що повернула мені зір.Тяжко переоцінити і виразити словами свої емоції,коли перед тобою світ заграв усіма барвами.Коли ти можеш бачити зелену траву і голубе небо,червоні троянди і не повторний захід сонця...Тому ще дякую богу,що дав їй такі золоті руки,щире і віддане серце і велику силу волі витримувати таких примхливих пацієнтів,як я...
Відповісти
Еремеєва найкраща!!! Взірець для всіх приватних клінік. Розумна і талановита жінка, а ще дуже гарна.
Відповісти
Дійсно, клініка -взірець для інших клінік! Спеціалісти, увага, укомплектованість, оснащеність, професіоналізм -супер! А ціни, вибачте, але відповідають затратам. А відносно малих зарплат і пенсій ,то до влади!
Відповісти
Супер!!!
Відповісти
здивували ціни астрономічні, а лікарі ті, що безплатно оглядають в обл лікарні,те саме лікування і той самий діагноз за гроші, що і безплатно, то для чого їх витрачати даремно?вмивальники гарніші, унітази, але це на зір не впливає
Відповісти
А апаратура там теж така??? Ви навіть не уявляєте скільки вона коштує! Якщо ви там були,то таке враження ,що дивилися на одні унітази!!!
Відповісти
саме на таких людях тримається ця країна.
Успіхів всім лікарям клініки!!!
Відповісти
Ух, яка феміна! Мені б таку.
Відповісти
А дитину семи років можна обслідувати?
Відповісти