В Луцьку два «замінування». ФОТО. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

В Луцьку два «замінування». ФОТО. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
В Луцьку невідомі зателефонували на лінію 101 та повідомили про замінування двох об'єктів - Луцької міської клінічної лікарні та Луцької міськради.

За офіційним повідомленням поліції, було два дзвінки близько 22.10 та 22.34.

"На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні служби Луцького відділу поліції та ГУНП у Волинській області, спеціалісти вибухотехнічного відділу, кінологи, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій тв патрульної поліції. На даний час здійснюється евакуація персоналу та хворих з лікарні", - повідомив речник поліції Віктор Гомоль.

Спеціалісти-вибухотехніки перевіряють інформацію про замінування. На місце події виїхало керівництво ГУНП на чолі з Петром Шпигою.

"Наразі в лікарні кінологи із службовими собаками перевіряють будівлю на предмет вибухівки, перевіримо тут і тоді поїдемо на другий об'єкт", - запевнив Шпига.

Відомості внесені до Журналу єдиного обліку про скоєні правопорушення та інші події.

З Луцької міської клінічної лікарні наразі евакуювали всіх хворих. Післяопераційних пацієнтів перевезли в інше крило лікарні. Ті, хто зміг самостійно вийти - сидять на лавочках. Під установою стоять швидкі, які надають допомогу тим, хто цього потребує.







Біля іншого "замінованого" об'єкту - Луцької міської ради - наразі працюють поліціянти та пожежники. З приміщення евакуювали одного охоронця та перекрили вулицю Богдана Хмельницького.

Схоже, правоохоронці чекають на приїзд кінологів, які наразі працюють в клінічній лікарні.





Станом на 0:15 правоохоронці перевірили всі приміщення лікарні. Інформація про замінування не підтвердилася. Персонал та працівники лікарні повертаються у палати.

Спеціалісти-вибухотехніки їдуть перевіряти на предмет вибухівки міську раду. Паралельно, правоохоронці працюють над встановленням особи такого собі жартівника, який повідомив про замінування.

Станом на 0:44 інформація про замінування Луцької міськради також не підтвердилася.

"Поліція вже встановила особу, котра здійснила неправдиві дзвінки про замінування. Триває слідство", - повідомив Петро Шпига.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мусара самі дзвоніть,а потім тіпа працюють
Відповісти
Можливо це ви зателефонували? Всезнаючий....
Відповісти
він, він. придивіться яким єхидним тоном він пише.
Відповісти
Здається мені, ти мусарок, криворожанін
Відповісти
зав'язуй з тареном, з'їж галоперидолу і до ранку попустить, і здаватися перестане
Відповісти
Це ж якими сволотами треба бути, щоб таке зробити... Ще й лікарня, всіх людей повиводили вночі. Нічого святого в нелюдів
Відповісти
а міська рада? і там і там хворі люди
Відповісти
ага. особливо вночі сидять в міській раді хворі. Аж один охоронець... Він самий здоровий зі всіх хто там є
Відповісти
Поліцаї від бездіяльності самі сворюють хибні тривоги...Займіться шановні роботою....Це ж яким терористам потрібна міська клінічна лікарня і міськрада?....Чому не вокзали,бари,автостанції- де масове скупчення народу...Немає слів......
Відповісти
Щоб ото ще написало?! Їм нема чим зайнятися??!!! Ви маєте совість і розум аби таке писати?
Відповісти
Так може писати тільки поліцай або бувший мусор....Чим зараз займаються поліцаї крім фіктивного патрулювання вулицями міста?Основне,що від їхньої так званої роботи росте статистика злочинності....Так що людино не лізь туди,куди не треба лізти....
Відповісти
Шо за люди - все не так. Було ДАІ - не подобалося, що їх нема на вулицях, писали звернення, аби ті стояли скрізь патрулювали. Стала поліція - знов не так - бо ж "фіктивно патрулюють". Так шо людино, визначся, яка сторона твоєї особистості переважає, а потім будеш казати куди мені лізти
Відповісти
За 25 років незалежності щось змінилось в кращу сторону у правоохоронних органів?Так що помовч....
Відповісти
А з такими як ти то й нічого не зміниться.
Відповісти
А якщо щось і зміниться на краще то всеодно скаже що погано
Відповісти
невластиво поліцаям страждати від бездіяльності
Відповісти
Що ви мелете? На будь які повідомлення реагує поліція. Якби дійсно замінування... Спрацювали на 5 . Шкода людей яким приходиться це терпіти, за одне вибачте " чмо" старжлають люди яким дійсно потрібна допомога. Надійсь служьа безпеки всановила номер і особу причетну до неправдивого виклику. Але напевно це ті днр,лнр з окупованоі територіі дзв. Але і тут індивідів хватає.
Відповісти
Просто не треба писати про вибухи на 40-му кварталі, не роздувати нездоровий інтерес придурків до подібних речей, не виставляти відео ЧОГОСЬ.
Відповісти
То може взагалі нічог оне писати? нащо ті новини. сиділи б і думали шо земля на трьох слонах стоїть.
поважайте роботу журналістів
Відповісти
А той вибух був?А про нього всі написали.Йолуп!Є журналісти, а є писаки.Краще не писати ніж писати всяку дурню. Написали б краще про те як їх батьки і де зробили.
Відповісти
як же хочеться зустрітись з деякими людьми які коментують цю новину вживу.
і глянути в очі
Відповісти
швидше - плюнути)
Відповісти
головне який стрес для тих людей які перебувають по стану здоров'я у лікарні...нічкою всіх підняти і провести евакуацію наприклад одній медсестрі яка на чергуванні весь поверх..це просто капець...
Відповісти
Останні новини
В Луцьку два «замінування». ФОТО. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
29 червень, 2016, 23:50