Футболісти-аматори змагалися за першість. ФОТО

Футболісти-аматори змагалися за першість. ФОТО
У Луцьку 8 та 9 вересня в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» відбувся ІV обласний аматорський турнір з міні-футболу на кубок «Волинської газети» з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Організовували захід обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», редакція «Волинської газети» та асоціація міні-футболу Волині.

У заході взяли участь 11 аматорських команд: «Освіта», «Геолог», «Мідас Трейд», «Наш Край», «Штурм», «Сайгаки», «Агротрейд», «Руна», «Волиньагротех», «Мадагаскар» та «Епіцентр».

Найцікавішою була гра у фіналі між командами «Мадагаскар» та «Епіцентр», де долю поєдинку було вирішено тільки незадовго до завершення гри. Перемогу з рахунком 3:2 здобули гравці команди «Епіцентр».

Отже, перше місце у змаганнях здобула команда «Епіцентр», друге місце – в команди «Мадагаскар», а третє – у «Волиньагротех». Переможців та призерів нагородили кубками, медалями, грамотами та дипломами від організаторів змагань.

Також організатори заходу визначили найкращих гравців турніру: кращий воротар – Юрій Курсик з команди «Руна», кращий гравець – Вадим Бернак («Мадагаскар»), кращий бомбардир – Андрій Бойко («Епіцентр»), повідомили в обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футболісти-аматори змагалися за першість. ФОТО
11 вересень, 2012, 09:28
Чоловік грабував дачі лучан
11 вересень, 2012, 09:00