У Луцьку двоє чоловіків побили та обікрали валютника

У Луцьку двоє чоловіків побили та обікрали валютника
Розслідування розбійного нападу на лучанина перебуває на контролі в керівництва прокуратури області.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво розслідуванням розбійного нападу, внаслідок якого лучанину завдано збитків на понад 800 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Учора о 21.00 у місті Луцьку на вулиці Метельницького двоє невідомих осіб здійснили розбійний напад на громадянина і, завдавши йому ударів биткою, відкрито заволоділи його рюкзаком, в якому знаходилось близько 30 000 доларів США, та мобільним телефоном. Після того зловмисники зникли в невідомому напрямку на автомобілі "Шкода".

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та перший заступник прокурора області, за керівництва якого було забезпечено належне проведення першочергових слідчих дій та заходів задля встановлення можливих свідків події й осіб, причетних до скоєння нападу.

Відомості про вчинення розбою, унаслідок якого завдано матеріальних збитків в особливо великих розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України) внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Хід розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
криша зашевелилась.... :)
Відповісти
однозначно! якщо вже перший заступник прокурора області присутній на місті скоєня злочину! )))
Відповісти
Закон о спецконфискации
Відповісти
Поліція прибула не відразу а за хвилин 30 після події
Відповісти
Луцькі робин гуди.
Грабують лихварів і роздають бідним.
Відповісти
а де він взяв ті гроші? з них були сплачені податки? якщо підтвердження походження цих грошей немає - то хай навіть і не шукають...
Відповісти
А блін жаба давить, де ж він ті гроші взяв?! Що в тебе вкрав, чи в кума твого?! Валютчики платять податки і в Податкову і поза нею ще більші, ніж інші підприємці!!!

Так всім мішають валютчики, а як треба 50€ здати то чого до них ідете??? Бо в банку курс поганий!!! Стань на місце хоча б одного з них, пошевели розумом своїм і тоді побачимо, як заговориш!


Нікому нічого не мішає стати і займатись такою ж справою і заробляти, але ж свою 5-ту точку на дивані тримати і коментарі плану "де гроші взяв" куди ж краще писати!
Відповісти
Ця справа незаконна
Відповісти
А ти піди там стань і тебе на інший день у стирі знайдуть...
Це незаконна справа яка має каратись законом, ну або іншими людьми.
Відповісти
так, саме вкрав у всіх нас, тому що на податки які він міг би сплатити, можна було б відремонтувати частину дороги чи вилікувати хворого... Це незаконна справа. за таке потрібно що міліція гроші конфісковувала. Як потрібно обміняти гроші - існує багато законних методів із нормальним курсом обміну.
А так більш за все, з такою точкою зору - ти або валютчик, або член родини когось із валютчиків...
Відповісти
осел із ОДПІ ти піди ДО ПОРОШЕНКА про податки йому розкажи які він заплатив кацапам у казну - 4 ляма зелених а це 100 000 000 гр. Бери дурень лопату і ремонтуй шлях а ми по ньому поїдемо грини міняти на деревяні гривни.
Відповісти
ти сам дурень, потрібно почати із себе, а не писати, що всі так роблять і я такий самий - тому так і живемо...через людей які ждуть що за них хтось щось зробить.
Відповісти
До чого та мова? Всі прекрасно знаємо кому в карман ідуть податки. Давайте дивитись правді у вічі, від сплати податків краще жити людям не стане (!!!) бо гроші ідуть не в те русло!


На лікування хворого депутата? Чи на ремонт дороги біля його будинку?
Відповісти
а які гроші, якщо не податки йдуть на оплату праці держслужбовців: лікарів, вчителів і т.д.
Відповісти
А в нього була ліцензыя на обмін валюти ?,бо мусорня і інша наволоч ,яка кришує таких валютників будуть тепер землю носом рити ,щоб найти зловмисників.Цікаво ,скільки він давав тим кришувальникам ?
Відповісти
Невеликий секрет
Відповісти
Значить була!
Відповісти
обмінники
Відповісти
Садочок - платний, школа - платна, отримала вищу освіту на платній формі, бо "пільговики" одні кругом були, зароби гроші своїм розумом... Які наф*г податки? Кому? За що?

В лікарні родиш - платиш! Розкрийте очі.
Відповісти
ото нехрен всіх привчати і давати взятки...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку двоє чоловіків побили та обікрали валютника
20 липень, 2016, 13:47