Прокуратура знайшла необліковану деревину на складах лісгоспів

Прокуратура знайшла необліковану деревину на складах лісгоспів
Слідчим відділом прокуратури області проводиться досудове розслідування кримінального провадження за фактами зловживання службовим становищем службовими особами Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, які, перебуваючи в злочинній змові з суб’єктами господарювання, на підставі підроблених документів здійснювали незаконний експорт деревини цінних порід в офшорні компанії, засновниками яких є наближені до керівників лісопідприємств особи.

В рамках розслідування кримінального провадження, учора прокуратурою Волині спільно зі співробітниками УСБУ у Волинській області та Управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України здійснено масштабну спецоперацію з проведення оглядів усіх лісогосподарських підприємств Волині, у ході якої вилучено понад 1000 дерев необлікованої деревини цінних порід.

Нині тривають слідчі (розшукові) дії, спрямовані на виявлення та притягнення до кримінальної відповідальності усіх причетних до злочинної схеми осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви думали ,що там чесні люди працюють ,ось за такі гроші і відпочивають на морі .Там про профспілку мова іде ,так це і є той орган ,який перейняв всі совкові махінаціі з грішми .
Відповісти
ВИРІЗАЮТЬ ДІЛЯНКИ ЗДОРОВОГО ЛІСУ А В ЛІСОРУБНИХ БІЛЕТАХ ПИШЕ ЩО ЦЕ ПОСТРАЖДАЛІ ДІЛЯНКИ ПІСЛЯ ВОГНЮ ГОРЕЛЬНИКІ НА ЩО ДИВИТЬСЯ КЕРІВНИЦТВО ТА ПРОКУРАТУРА
Відповісти
РІЖЕТЬСЯ ДІЛЯНКА БІЛЯ СЕЛА САПОГІВ КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ЯК ГОРІЛЬНИК А НАСПРАВДІ ЗДОРОВИЙ ЛІС
Відповісти
Вони скоро все виріжуть як горільниками чи буреломами а тоді тільки побачать це наші прокурори
Відповісти
Останні новини
Прокуратура знайшла необліковану деревину на складах лісгоспів
11 серпень, 2016, 10:27