Луцькі правоохоронці просять встановити камери відеонагляду

Луцькі правоохоронці просять встановити камери відеонагляду
Начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук просить депутатів, аби в обласному центрі встановлювали камери відеонагляду.

Про це стало відомо сьогодні, 26 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

"Чомусь в нас не працюють відеокамери. Виїжджаєш на злочин - або камера не працює, або муляж камери, або працює в онлайн режимі. Луцьк камерами не перекритий. Так само на виїздах з Луцька. Колись була камера на вулиці Львівській біля солдата, зараз немає. Можна було б відстежувати, куди рухався транспорт",- каже Кічук.

Тож правоохоронці просять лучан, аби ті в своїх дворах встановлювали камери відеонагляду, мовляв, такі території злочинці обходять стороною. А у випадку, коли когось грабують, то грабіжників можуть хоча б знайти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди поділись відеокамери, які були придбані для відеоспостереження під час виборів 2010 року і передані міськвідділу міліції у 2013 році саме для встановлення по усьому місту. А було тих відеокамер більше сотні.
Відповісти
Останні новини
Луцьку бракує прокурорів
26 серпень, 2016, 16:55
Луцькі правоохоронці просять встановити камери відеонагляду
26 серпень, 2016, 16:19