Жінка, яку збила автівка на проспекті Перемоги у Луцьку, учора померла в реанімації

Жінка, яку збила автівка на проспекті Перемоги у Луцьку, учора померла в реанімації
Більше тижня боролися лікарі Луцької міської клінічної лікарні за життя жінки, яку збила автівка на проспекті Перемоги у Луцьку.

Читайте також: У Луцьку на проспекті Перемоги збили жінку. ФОТО

Нагадаємо, панянка перебігала дорогу у невстановленому місті.

У пацієнтки були політравми черепно-мозкової коробки. Увесь час вона перебувала на штучній вентиляції легень. До свідомості так і не приходила.

«Останнім часом карети швидкої допомоги почали більше привозити пацієнтів з травмами після ДТП», - розповів заступник головного лікаря з медичної частини Володимир Шендибило.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди будь-ласка переходьте дорогу на пішоходах, не хочеться бути місці водія
Відповісти
Переходячи на не_регульованому пішоході (без світлофора)мене з 10 раз 2-чі чуть не збили ,бо я був впевнений що мене пропустять.Коли переходити на проміжку дороги без світлофора та зебри- ми більш уважніші,але не у цьому випадку.Водії певно такі зразкові ,що кожен другий пиз-ть по телефону і вважає себе пупом землі. Звичайно я завідую бо не маю машини...Вийдіть на вулицю та подивіться скільки порушень пдр скрізь, банально не дотримуються відстані один між одним,та майже усі говорять по телефоні, що забороняється. Найдіть водія що не пиз-ів по тел під час поїздки, та покажіть мені!...не пвірю..
Відповісти
Відповісти
Певно тебе тупі батьки вчили так стискло думати..Хоча чому дауна навчич такого?не кажу що я адекват, але з цензури ВП просто дивуюсь! Якісь дятли тут коментують новини постійно ! Рівень коментів нижчий чим в чаті +18 малолєток.
Відповісти
Я то-же удивляюсь,таким комментариям! По улице Боженко, есть зебра,но нет свитлофора!!!! Что бы перейти дорогу с ребёнком в 20 школу,возле автостоянки. Нужно постоять 10-15 мин. Ни,кто не пропускает! А детей сбивали,ни раз! Хоть и рядом Полиция! Что,то-же дети пьяные селюки?
Відповісти
Як каже мій колега "Краще на 10 хвилин пізніше, ніж на 40 років раніше"
Можна і постояти
Відповісти
10-15 хв? Не смішіть! Я завжди пропускаю всі машини і перехожу дорогу тільки в тому випадку коли переконаюсь що через мене жодна машина не зупинеться. І ні разу я не стояла довше ніж 2-3 хв, (Рівненська, біля кладовища) Бо всетаки сраку зупинити легше ніж зупинити автомобіль! Ніколи не розуміла пішеходів які вискакують на зебру як впечені, не глянувши по сторонах, бо я на пішеході я прав! Ну зіб'ють тебе, зроблять калікою і тішся тепер своєю правотою все життя! І собі життя скалічив і близьким!
Відповісти
А що може поліція, коли наші водії не дотримуються правил як і пішоходи, що лізуть на дорогу , де заманеться, ще й дітей тягнуть за собою?Поліція патрулює, А не сидить в кущах, як любили казати про даївців.А де обіцяні засоби фотофіксації, про які кричали наші реформатори поліції?Там ,де і аваковькі рюкзаки.
Відповісти
жінку дуже жалко і жалко її дітей але і жалко водія томущо в нього теж є неповнолітні діти

Відповісти
Останні новини
Жінка, яку збила автівка на проспекті Перемоги у Луцьку, учора померла в реанімації
01 вересень, 2016, 16:11