Лучанам-боржникам будуть відключати електрику

Лучанам-боржникам будуть відключати електрику
Нещодавно на зупинках громадського транспорту в Луцьку з’явились оголошення від ПАТ «Волиньобленерго» про відключення споживачів від електромережі через заборгованість.

В оголошенні йдеться про те, що впродовж 24-27 жовтня оперативною групою енергозбуту Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго» буде проводитись відключення незалежно від присутності боржника.

У ПАТ «Волиньобленерго» категорію боржників визначали не за сумою боргу, а за строком його несплати.

«У разі несплати за спожиту електричну енергію протягом 10 днів після терміну, зазначеного у договорі чи платіжному документі, та неотримання енергопостачальником повідомлення про оплату на 20 день, споживачу надсилається попередження про відключення електричної енергії. У разі несплати за спожиту електричну енергію на 30 день після отримання споживачем попередження енергопостачальник має право відключити споживача від електричної мережі. Забороняється відключення споживачів перед вихідними та святковими днями», - пояснили у «Волиньобленерго».

Та додали, що філія змушена вдаватись до таких заходів, оскільки через таких боржників страждають добросовісні споживачі, мовляв, ці оголошення спрямовані на те, аби спонукати людей погасити борги.

Зауважимо, що загалом по місту 97% населення справно сплачують за рахунками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви шо кончені? що ви пишете? раніше боржникам не відключали??? Якось на неділю просрочив - прийшли і відрізали уроди
Відповісти
Ще одне ПАТ.Хто власник-офшорники.Такі підприємства вже давно стали ОЗУ і качатимуть з нас грошики,нічого не модернізуючи.А ми будумо тільки кліпати оченятами.
Відповісти