У Луцьку затримали нетверезого водія на Lexus

У Луцьку затримали нетверезого водія на Lexus
У Луцьку на вулиці Рівненській затримали позашляховик Lexus, водій якого знаходився у стані алкгольного сп’яніння.

Подія трапилася близько 5 ранку 19 листопада.

Про чорний позашляховик марки Lexus, який рухався від «Опери» до Київського майдану і вулиці Рівненської, повідомили самооборонівці. За словами активістів, нетверезий чоловік намагався сісти за кермо, проте його замінив товариш.

Самообронівці запідозрили, що чоловік, який сів за кермо, теж знаходиться в стані алкогольного спяніння. Тож спільно із працівниками патрульної поліції вони наздогнали автомобіль на вулиці Рівненській, де правоохоронці й зупинили позашляховик. Окрім підозри на нетверезого водія, у іномарки були забруднені реєстраційні номери, що є порушенням правил дорожнього руху.

Одразу ж після зупинки чоловік, який вийшов із місця водія, заявив, що автомобілем не кермував, а за кермом був «ніхто». За словами чоловіка, якого звуть Володимир, автомобіль взагалі не рухався ,а був тут припаркований. Водій грубіянив поліцейським, тож йому одягли кайданки та запропонували пройти освідування.

Пасажир, який явно був у нетверезому стані, заявляв, що за кермо він і не думав сідати. Він повідомив, що є власником автомобіля. Колегу ж він нібито спеціально взяв, бо той абсолютно тверезий. Пасажир декілька разів підтвердив, що його колега кермував автомобілем. Проте він продовжував запевняти, що водій нічого не вживав. Останній натомість продовжував заперечувати те, що сидів за кермом та не бажав освідуватися.

Відтак пасажир, який назвався Ігорем, заявляв, що зраз зателефонує до брата, який «вам всім (патрульним) так помагав», і він «займеться цим питанням». Потім чоловік заявив ніби його брат – депутат обласної ради Олексій Панасюк.

Натомість водія повезли на освідування до наркодиспансеру, де чоловік відмовився проходити тест. Він також відмовився від здачі крові, проте лікарі за наявними ознаками встановили, що водій знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Відтак, патрульні склали протоколи за статею 130 кодексу України про адмінправопорушення - керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Надалі справу розгляне суд. До слова, покарання загрожує обом чоловікам, адже Панасюк, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, передав право керування іншій нетверезій особі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І скільки таке буде продовжуватися........
Відповісти
буде продовжуватись, поки в них не будуть конфісковувати авто в дохід держави, а їх садити в тюрму на 2-3 роки, а також, перевірити, звідки лексус і за які гроші придбаний.
Відповісти
Це перемога!
Відповісти
Лишити прав цих гнид років на п'ять .
Відповісти
Виникає питання, за які гроші пан Панасюк придбав собі таку дорогу машину?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку затримали нетверезого водія на Lexus
19 листопад, 2016, 08:04