Оприлюднили результати поліграфу Михайла Імберовського

Оприлюднили результати поліграфу Михайла Імберовського
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський та експерт Всеукраїнської асоціації поліграфологів Альона Трачук оприлюднили результати поліграфу

Про процес тестування на поліграфі та про враження від процедури голова фракції партії «Об’єднання Самопоміч» у Волиньраді Михайло Імберовський розповів під час звіту його роботи за рік 5 грудня.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Імберовський пригадав про свою обіцянку, яку давав депутату Володимир Кучер щодо проходження поліграфа. Відтак, через рік роботи у Волиньраді депутат таки пройшов тестування.

«Скажу вам відверто, я була скептично налаштована, коли мені сказали, що поліграф хоче пройти депутат, тому що такі звернення уже були, але жоден не дійшов до логічного завершення. Чомусь більшість депутатів хочуть проходити тестування на тему любові до Батьківщини. Але поліграф перевіряє конкретні дії, які вчиняються. Для того, аби зробити наше дослідження максимально корисним та цікавим ми збирали питання для поліграфа через соцмережі», - пояснила Альона Трачук.

Та додала, що для того, аби розкрити відповідь на одне-два питання поліграфолог повинен пропрацювати з респондентом півтори години: «Це певний психоемоційний стан, в який вводиться людина, яка проходить тестування. Датчики все фіксують, і лише після цього можна зробити якісь висновки. Тому дати відповідь на багато запитань просто неможливо, адже людина просто фізично не витримає».

Отож, результати поліграфу такі:



Михайло Імберовський пояснив, чому на деякі питання відповів неправдиво.

«Я не знаю, чому мій організм так це сприйняв, тому що є наприклад питання чи будучи депутатом Волиньради я хоча б раз отримував відкат, я сказав, що ні і це була правда. Але є й питанн,я чи мені протягом 2016 року пропонували фінансову винагороду за підтримку фракції, де я також відповів ні, але це вже поліграф показав, як неправду. Але з рештою, я вам скажу, що це дуже гарний досвід, адже тепер щоразу я перед тим як приймати якесь рішення буду думати про те, що потім покаже поліграф», - резюмував обранець громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!Більше б таких депутатів
Відповісти
Слідкую за ним з недавнього часу - це один з небагатьох адекватних депутатів в обласній раді.Шкода тільки що він не закликав інших пройти поліграф, дуже цікаві були б результати
Відповісти
А я не бачу тут складених питань Імберовським.Як на мене, то досить прямі і провокаційні запитання.Як ви думаєте, багато з депутатів обласної ради відповіли б правду на ті запитання і взагалі погодилися б пройти поліграф???Сумніваюсь.Респект цьому депутату!Молодець!
Відповісти
Щоб не робив, всерівно обіллють лайном ці людиськи.Звичайно, кращий там Бондар, Вітів і ко.Ті чесні і порядні.А цей іде іншим шляхом, намагається показати свою відкритість, всерівно незадоволені. Тому й живемо так, бо наші люди не заслуговують кращого і не заслуговують навіть того, щоб чесний депутат пройшов поліграф бо того всерівно ніхто не оцінить
Відповісти
Молодець!Повага!
Відповісти
Знаю його, він молодець!Шкода що поліз в ту дурну політику бо дійсно чесний і порядний.
Відповісти
Правильно вчинив!Всіх депутатів на поліграф!Нехай бояться, хабарники!
Відповісти
Детектор брехні не завжди показує правду. Якщо вести мову про досвідчених злочинців, то вони можуть "витирати" з памяті події в своєму житті. Тоді бреше не людина, а осцилограф. Чи навпаки: молода, недосвідчена людина хвилюється, нервується: тоді стрілка осцилографа теж "свідомо" бреше. З цих проблем є багато досліджень криміналістів і психологів Заходу, які з іронією ставляться до так званих показів цього апарату. А щодо депутата Імберовського, то навіть те, що він погодився пройти тестування, говорить про впевненість в собі, сміливість, доброту і чесність. Це навіть в нього на обличчі написано. Я можу миттєво зробити перелік хоч би десятка осіб, яких треба посадити за поліграф. Апарат зразу задимить і перегорить, як стара радянська праска. Є багато таких "господарських керівників", "лісівників", "політиків", "силовиків" і іншого лайна. Куди не плюнь, вони там сидять і "працюють". На цей апарат їх треба вести на ланцюгу, як колись вели старих колгоспних биків на бойню.
Відповісти
Нащо нам детектор ми усіх СКОТИНЯК знаємо і майно їхнє. Але ми хохли срані і нікому нічого не скажемо.
Відповісти
о... Бондар ще той "красаУчік", ще з часів президентства поціновувача і приборкувача "бджіл"... Бабкі-бабкі-бабкі, плювати на все - живемо один раз!!! Правильно казав покійний Кузьма (не дослівно): "ніби був нормальний чувак, але як тільки туди попав - пропав... забрало опустилося і пАнєслась..." Пи.Си. Сталін на боротьбу з корупцією виділив дві земельні ділянки, під кладовища... а в наш час виділяють мільярди (і не вистачає)... Навіть бігборди з антикорупційними закликамм, без відкату встановити не дозволять =)))
Відповісти
Останні новини
Оприлюднили результати поліграфу Михайла Імберовського
05 грудень, 2016, 16:18