Луцькі школи та садочки отримали комп’ютери, принтери та холодильники

Луцькі школи та садочки отримали комп’ютери, принтери та холодильники
Луцьким дошкільним навчальним закладам та 10-ти школам передали комп’ютерну техніку, придбану за кошти субвенції з держбюжету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Передача техніки відбулася 10 січня у Центрі надання адміністративних послуг.

Кошти обсягом 3 мільйони гривень із держбюджету виділили напередодні Нового року. У разі їх неосвоєння кошти повернули б до державного бюджету. Тож, з міської казни додатково виділили 90 тисяч гривень, та на отримані кошти встигли закупити комп’ютерну техніку для 10 шкіл та усіх садочків.

Навчальним закладам передали 70 мультимедійних проекторів, 5 ноутбуків, 5 відеокамер, 40 ксероксів, сканери і принтери. Для дитячих садочків також придбали 5 пральних машин, 1 електрошафу та 1 пральну машину.

За словами луцького міського голови Миколи Романюка, в інших областях відомі випадки, коли кошти не встигли освоїти, тож вони повернулися до держбюджету. Мер подякував народному депутату Ігорю Лапіну за оперативну роботу та сприяння у виділенні коштів.

«Ми понад на 90% перекрили потребу у комп’ютерній техніці для міста Луцька», - зазначив очільник міського управління освіти Олег Гребенюк.

У свою чергу нардеп зауважив, що кошти вдалося отримати та оперативно освоїти завдяки добрій співпраці влади, органів місцевого самоврядування та депутата. Мовляв, коли нардеп телефонує до міського голови чи його заступників, вдається швидко знайти напрямки та спланувати ефективне залучення коштів.

«Ми маємо боротися за уми наших дітей, щоб вони росли грамотними», – зазначив нардеп.

Після передачі техніки директор школи №10 подякував за отриману техніку, адже, навчаючись із її допомогою, діти зможуть досягати ще кращих результатів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
замість того, щоб наповнити бюджет, наприклад запровадити належний податок на нерухомість юридичних та фізичних осіб, коля та команда займаються популізмом - піараться на виділених з держави коштах... ох роботи прийшли кошти на рахунок, підготовлено платіжку і перераховано за оргтехніку... колосальна робота....мера і депутата...
Відповісти
Ну що ви за люди...Все погано,все не так.
Відповісти
Останні новини
Луцькі школи та садочки отримали комп’ютери, принтери та холодильники
10 січень, 2017, 15:53