Ухвалили бюджет Волині на 2017 рік

 Ухвалили бюджет Волині на 2017 рік
Депутати Волинської облради підтримали проект бюджету області на 2017 рік.

Таке рішення прийняли під час сесії у четвер, 2 лютого.

Зокрема видатки обласного бюджету – 4,81 мільярда, у тому числі видатки загального фонду обласного бюджету 4,7 мільярда, а видатки спеціального фонду обласного бюджету 112,8 мільйона.

Також депутати вирішили, що субвенції з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги обсягом по 100 тисяч гривень сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, спрямовуються для надання матеріальної допомоги сім’ям військовослужбовців Збройних cил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України, працівників міліції і добровольців, які проживали в області та загинули в ході проведення антитерористичної операції, померли внаслідок поранень чи захворювань, нещасних випадків та з інших причин.

У разі загибелі або смерті вказаних вище військовослужбовців виділення матеріальної допомоги здійснюється на підставі рішення робочої групи з вирішення спірних питань щодо виплати допомоги, створеної облдержадміністрацією за участю працівників обласного військового комісаріату та апарату обласної ради.

Така допомога виплачується райдержадміністраціями, органами місцевого самоврядування рівними частками членам сім'ї, батькам та утриманцям загиблого (померлого) учасника АТО, які зареєстровані та проживають на території області. У випадку якщо одна із зазначених осіб відмовляється від отримання одноразової грошової допомоги, її частка розподіляється між іншими особами, які мають право на її отримання.

Детально ознайомитися напрямками видатків бюджету та іншими аспектами документу ви можете за посиланням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так бюджет області чи обласний бюджет?
Відповісти