Сказали, коли луцькі тролейбуси «переведуть» на валідатори

Сказали, коли луцькі тролейбуси «переведуть» на валідатори
На Луцькому підприємстві електротранспорту відбувається навчання кондукторів, які будуть працювати з валідаторами, автоматизованими системами оплати за проїзд.

Увесь рухомий склад на такі систему роботи планують перевести за 3-4 місяці, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Директор підприємства Ігор Грицюк розповів, що на підприємстві розпочалося впровадження автоматизованої системи обліку пасажирів, що дасть можливість контролювати фінансові надходження від проїзду пасажирів у тролейбусах, проводити ремонт виробничих приміщень, здійснювати оптимізацію структури підприємства, відновлювати рухомий склад і контактну мережу та інше. Це важливо, адже підприємство соціально орієнтоване, перевозить близько 70% пільговиків.

«За три-чотири місяці увесь рухомий склад планують перевести на нову систему обліку. Ще у тролейбусах встановлюється сучасна електронна система сповіщення зупинок для людей з обмеженими можливостями. Тобто, для незрячих буде голосове сповіщення, для глухих відеоповідомлення на моніторі», – розповів Ігор Грицюк.

Директор ТОВ «Системний зв'язок» Віталій Васильків, розповів, що запровадження їхнім підприємством автоматизованої системи обліку пасажирів, уже дає позитивні результати у Тернополі. Там після впровадження нової системи обліку надходження від перевезень збільшилися на 25 відсотків.

Планують запровадити різні квитки і пакети – загальні на різні терміни та пільгові студентські, учнівські тощо.

Реалізовуватимуться вони, як і колись, у кіосках. Спочатку пристрої для обліку (валідатори) отримають кондуктори і будуть допомагати пасажирам ними користуватися, згодом встановлять у тролейбусах стаціонарні пристрої для оплати за проїзд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сказали, коли луцькі тролейбуси «переведуть» на валідатори
09 лютий, 2017, 09:23