Ультрас як стиль життя: фани «Волині» презентували громадську організацію

Ультрас як стиль життя: фани «Волині» презентували громадську організацію
Фанати футбольного клубу «Волинь» створили громадську організацію «Червоно-білі», яка працюватиме над популяризацією руху ультрас, організовуватиме роботу фан-сектору та навіть вестиме соціальну роботу із дітьми-сиротами.

Про це повідомили під час прес-конференції.

Лідер фанатського руху «Волині» Тарас Третяк розповів, що утворити організацію вирішили люди, які вже досить довго ходять на фанатський сектор та активно долучаються до руху.

«Вони зібрали навколо себе людей, які готові щось міняти та працювати над досягненням тих цілей, які громадська організація для себе обрала», – зауважив Тетяк. Серед них – популяризація культури ультрас та спростування негативних стереотипів.

«Червоно-білі» розпочали свою роботу із 15 лютого, поки до організації входять лише 4 засновники. Проте вони обіцяють: після матчу із «Шахтарем», який відбудеться 5 березня, візьмуться за плідну роботу. Організацію поділять на декілька департаментів – піар, який відповідатиме за рекламу; ультрас, який організовуватиме виїзди та атрибутику, та спортивно-дозвільний департамент. Діятиме й сторінка організації у соцмережах, де можна буде почерпнути інформацію про їх роботу. Фанати обіцяють й соціальну роботу – відвідини сиріт у дитбудинках та організацію для них екскурсій.

Окрім того, на фанатський сектор тепер зможе потрапити кожен охочий, який дотримається дрес-коду. Для тих, хто відвідуватиме сектор, обіцяють знижки та привілеї, розіграші атрибутики, автограф-сесії із футболістами. Представники громадської організації навіть розробили особливий дизайн квитків на сектор №17.

Кошти на діяльність братимуть із реалізації квитків на фанатський сектор та із внесків членів ГО.

До слова, «Червоно-білі» створили власний бренд-бук, аби виокремити свою ГО з-поміж інших. Тож згодом логотип із букв «ЧБ» фірмових кольорів планують розміщувати на символіці, футболках, а також канцелярії та носіях пам’яті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під Ковелем згоріла дача
01 березень, 2017, 10:06
Ультрас як стиль життя: фани «Волині» презентували громадську організацію
01 березень, 2017, 09:56