В облраді натякнули на «імпічмент» Гунчику

В облраді натякнули на «імпічмент» Гунчику
Депутати Волинської облради вимагають, аби голова ОДА Володимир Гунчик подав на розгляд представницького органу пропозиції внесення змін до бюджету області.

Про це повідомили у прес-службі облради.

Голови 6 фракцій облради звернулися до голови ОДА Володимира Гунчика з проханням надати пропозиції внесення змін до обласного бюджету 2017 року, щоб не зволікати з розподілом перехідних залишків, а відповідно, бюджету розвитку та проведення тендерних процедур.

Вільні або перехідні залишки -- це різниця між залишком коштів загального фонду бюджету та оборотною касовою готівкою на кінець бюджетного періоду. Згідно з Бюджетним кодексом, вони мають використовуватися на проведення видатків відповідними радами. Орієнтовні обсяги вільних залишків обласного бюджету після завершення 2016 року - 90 мільйонів гривень.

В облраді попередили, що «політичні загравання з бюджетом» можуть коштувати Володимиру Гунчику посади. Мовляв, облрада може шляхом таємного голосування висловити недовіру голові відповідної місцевої державної адміністрації. Сьогодні, 10 березня, голова Волиньради Ігор Палиця направив ще один лист до голови ОДА з пропозицією невідкладно внести в облраду проект внесення змін до обласного бюджету.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кишка тонка. Цей "імпічмент" так закінчиться для палиці, як для лазорка, фірташа, коломойського і іже з ними. Не варто даремно дрочити піську, бо наберуться неприємностей.
Відповісти
цю комсомольську плісень пора вичищати.
Відповісти