Прогулянки і селфі з лебедем: діти з Волновахи відвідали луцький зоопарк

Прогулянки і селфі з лебедем: діти з Волновахи відвідали луцький зоопарк
Для майже 60 дітей із Волновахи, які завітали до Луцька святкувати Великдень, організували екскурсію місцевим зоопарком та просто у звіринці влаштували майстер-клас із розмальовування футболок.

Візит школярів до зоопарку відбулося 18 квітня.

За словами директорки закладу Людмили Денисенко, акцію вони проводять спільно із управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцькради. Такі відвідини для гостей із Волновахи влаштовують вже другий рік поспіль.

«Зоопарк стає справді окрасою і навіть не кожен обласний центр України має свій зоопарк, тому думаю, дітям буде цікаво, адже їм цікаві тварини. Також у нас є родзинка - вже четвертий рік у нас мешкає собака із Донецька, тому я думаю, що це теж своєрідний вияв дружби, турботи та підтримки», – зауважила директорка звіринця. Денисенко висловила сподівання, що гарні емоції та спогади про Луцьк лише посиляться після відвідин зоопарку.

Для дітей двоє ексурсоводів зоопарку провели пізнавальну ексурсію, під час якої розповіли про особливості середовища проживання тварин та їхні звички. Чи не найбільше вразили дітей вольєри із хижаками, адже тут у школярів виникало безліч питань.

Після прогулянки звіринцем діти спільно із працівницею управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді взялися розмальовувати футболки. Чимало із юних волновашців зупинили свій вибір на орнаменті «Я люблю Луцьк».

Схоже, що діти залишилися неабияк задоволеними таким дозвіллям. Дев’ятикласник із Волновахи Олександр Коваленко розповів, що у Луцьку вже вдруге, і йому дуже подобається місто. Хлопець вдруге потрапив до тієї самої родини, тому вже вважає їх майже рідними.

Зоопарк теж залишив гарні враження, але найбільше школяра вразило саме місто. Тому після минулорічного візит він приїжджав на Волинь відпочивати у таборі «Ровесник». Зрештою, у Луцьку він навіть познайомився із дівчиною, з якою продовжує спілкуватися.

«Найбільше сподобалося саме місто – воно дуже красиве. Саме маленьке, але дуже затишне і є куди сходити», - каже хлопець. У майбутньому він планує навіть вступати до правознавчого ліцею у Луцьку.

«Дуже сподобалося місто, тому я ще хочу сюди приїхати і навіть жити тут», - підсумував хлопець.

Нагадаємо, діти із Волновахи приїхали до Луцька напередодні Віеликодня, аби зустріти у Луцьку пасхальні свята. Для школярів організували екскурсії містом відвідини храмів та монастиря.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виправіть прізвище директора зоо
Відповісти
Останні новини
Прогулянки і селфі з лебедем: діти з Волновахи відвідали луцький зоопарк
18 квітень, 2017, 13:12