Депутат-мільйонер отримав матеріальну допомогу і купив Hummer

Депутат-мільйонер отримав матеріальну допомогу і купив Hummer
Депутат Луцької міськради і військовослужбовець Олександр Кравченко у 2016 році придбав за 25 тисяч гривень позашляховик Hummer H3, а також зберігає майже 1,5 мільйона гривень готівкою.

Таку інформацію відображено в е-декларації депутата за 2016 рік, - повідомляє Конкурент.

Разом з матір'ю Валентиною Кравченко депутат володіє квартирою в Луцьку площею 62,1 квадратного метра. Олександру Кравченку з 2003 року належить третина цієї квартири. Його матері – дві третини.

У 2006 році Олександр Кравченко став власником гаража в Луцьку площею 40 «квадратів».

Крім того, обранцеві громади належить три земельні ділянки в Луцькому районі: 2005 року він отримав 1,3 тисячі кв.м. в селі Липини, 2006 року – 600 кв.м. в селі Лище, 2008 року – 1,2 тисячі кв.м. в селі Боратин.

Матері депутата належить земельна ділянка площею 1,2 тисячі квадратних метрів в селі Новостав Луцького району. Там же ж Валентина Кравченко будує дім, площа якого 241,6 «квадрата».

Судячи з декларації, на початку 2016 року Олександр Кравченко купив позашляховик Hummer H3 (2007 року випуску) за 25 тисяч гривень. Зокрема в документі йдеться, що він набув право власності на авто 18 лютого 2016 року.



А з 2007 року йому належить авто Mercedes-Benz E 200 (1999 року випуску).

На матір депутата з 2014 року задекларовано автомобіль Hyundai Accent (2008 року випуску).

Олександр Кравченко за минулий рік заробив 210,1 тисячі гривень та отримав 5 тисяч гривень благодійної допомоги.

Крім того, 25 тисяч гривень доходу депутат мав від відчуження рухомого майна.

Також депутат Луцькради зберігає готівкою 30 тисяч доларів, 20 тисяч євро та 100 тисяч гривень. Якщо підрахувати, виходить майже 1,5 мільйона гривень готівкових заощаджень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кравченко, продай мені Hummer. Даю 50 тис грн. 100 відсотків наварюєш
Відповісти
І я хочу Хамер за 25 тис грн.. Де такі є? Мені загорніть зотри, будь-ласка...
За 25 тис грн навіть Жигуля 2007 року не купиш :(
Відповісти
Хто був в МРЕВ той знає, що там всі машини по 10 000 грн, щоб податків не платити. Нащо взагалі інфо про таку ціну...
Відповісти
75 за хаммер!
Відповісти
ЇДЬ НА СХІД ТАМ "БЕЗКОШТОВНО" МОЖЕШ "ВЗЯТИ"
Відповісти
Ці Хамери. Наш автомобільний збирає по такій ціні Разом з Гунчиком
Відповісти
А чого не запитали де такі знижки?
Відповісти
Не городіть дурниць - в нього Хамер був ще ДО АТО, до депутатства.

Він колишній (а може і не дуже) працівник Приватбанку. Не останнього звена. А журналістам - аби "сенсація"... тьфу!
Відповісти
В МРЕВ оформлений за елітний коньяк. Робиться просто. Платиш податки у банку за авто, але не всю суму а лиш 1 грн. Потім друкуємо таку ж квитанцію але з повною сумою. Ладнаємо дещо з податковою. І все. Хто там ті квитанції перевіряє. ))) вже декілька сотень авто так зробили. Свої люди всюди
Відповісти
Я там був. Правда, з іншою метою. Де там такі є?
Відповісти
Хочу нагадати, що служба в АТО не дає права порушувати законодавство, а саме, вказувати неправдиві доходи в декларації. Якщо Хамер коштував 25 тис, то не значить, що грн... Його ціна, від 25 до 35 тис доларів. А це - уже привід для порушення кримінальної справи для прокуратури.
Відповісти
Вранье. Зайдите на сайт бенцуа, укр мерседес клуб, и в волынской ветке, куча фото, еще до 2010 года, где Саня на хамере гоняет.
Відповісти
Шкода, що деякі журналісти сьогодні, як цепні пси, гавкають на того, на кого їм хазяїн покаже. Подали перекручену інформацію і неперевірені факти, аби лиш роздути скандал, а люди й ведуться. В статті навіть автор не вказаний, просто замовна чорнуха, щоб брудом облити. І це кого – Кравченка, який все АТО добровольцем пройшов. А на машину свою він заробив на серйозній посаді в банківській сфері, яку, до речі, покинув, щоб піти добровольцем на війну. Народ, не будьте стадом, яке йде на поводу в продажних журналістів. Просто перевіряйте факти, перш ніж вірити будь-яким чуткам і тим більше робити висновки або писати коменти. Вас і ваше обурення просто використовують.
Відповісти
Інформація подана перекручена і неперевірена, просто заради скандалу і сенсації. А люди ведуться. В статті навіть автор не вказаний, просто щоб брудом облити. І це кого – Кравченка, який все АТО добровольцем пройшов. А машину свою він купив дуже давно, працюючи на серйозній посаді в банківській сфері, яку, до речі, покинув, щоб піти добровольцем на війну. Народ, перевіряйте факти, перш ніж робити висновки. Не давайте себе використовувати в політичних ігрищах. Модератори, дайте можливість усім висловлювати свою думку.
Відповісти
Останні новини
Депутат-мільйонер отримав матеріальну допомогу і купив Hummer
04 травень, 2017, 01:16