Здійснили мрію дівчинки з Волині: подарували скрипку

Здійснили мрію дівчинки з Волині: подарували  скрипку
За ініціативи онкохворого бійця з Волині Володимира Бабія та волинської волонтерки Валерії Лисюк, здійснилася мрія хворої дівчинки з Рожищенського району – Надійки Зубаль.

Надійці вирізали 2/3 кишківника, дитина пережила багато операцій. Найстрашніше тепер позаду, дівчинка одужує, - пише Волинська служба новин.

Здійснити її мрію взялися онкохворий боєць Володимир Бабій та волинська волонтерка Валерія Лисюк, які розмістили в мережі пост про збір коштів на цю справу. До речі, атовець Володимир Бабій – сам має важку недугу, однак це не заважає йому перейматися проблемами та бідами інших.

Відгукнувся на це прохання та власне, подарував скрипку дівчинці Президент Європейського альянсу пауерліфтингу Вадим Коцага. Скрипка ручної роботи – зроблена закордонним майстром.

“Вірю, що Надійка не тільки навчиться грати на скрипці, а й дасть концерт, на якому ми будемо присутні й аплодуватимемо стоячи! Сердечно дякую Vadym Kotsaga за здійснення мрій відразу двох людей!
Хай Бог віддячить тобі сторицею!”, – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Валерія Лисюк.

Нагадаємо, історія про дівчинку Надійку з села Топільне Рожищенського району, яка написала «передсмертну» записку, сколихнула всю Волинь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вадим красава!!!
Відповісти
Останні новини
Здійснили мрію дівчинки з Волині: подарували скрипку
08 травень, 2017, 15:46