У Луцьку автомобіль збив на смерть людину. ФОТО

У Луцьку автомобіль збив на смерть людину. ФОТО
Під час аварії, що сталася у Луцьку на проспекті Перемоги, поблизу школи № 5 загинула людина

Пригода сталася 20 листопада близько 18:00 на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Клима Савура.

Представники Державтоінспекції, які були на місці події, від коментарів, які б прояснили обставини трагедії, утрималися. Начальник луцького управління ДАІ Віктор Главічка лише пояснив, що у дорожньо-транспортній пригоді загинула людина. А решта обставин, мовляв, буде відома після висновків експертів.

Свідків, які б бачили момент аварії, відшукати не вдалося. Дехто розповідав лише, що бачив: близько шостої години людині, яка лежала на дорозі, надавали допомогу медики.

До слова, для роботи експертів близько 19:00 перекрили рух на проспекті Перемоги. Через це на дорозі утворився затор в обидві сторони.

Перехожі припускають, що легковий автомобіль «Хюндай» (він стояв поряд з місцем, де лежало тіло) виїжджав із вулиці Клима Савура. Пішохід потрапив у так звану «сліпу зону», де водію важко помітити людину. Це й стало, мовляв, причиною трагедії.

Як пишуть Волинські новини, зі слів очевидців, жертвою ДТП став літній чоловік. Дідусь почав переходити проспект Перемоги, коли на світлофорі загорілося жовте світло.

Водій автомобіля «Хюндай», ймовірно, сподівався обминути старого, але не розрахував, що той йшов дуже повільно та збив його. В результаті літній чоловік помер.

Цікаво, що дехто з очевидців стверджував, що загибла – жінка.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на останньому фото дорога така рівна...?!:) Покажіть це меру, мабуть ніколи не бачив у цьому ракурсі!!!
Відповісти
Тількі ж ніхто не говорить що на тому перехресті світлофори несинхронно працюють, якщо очевидець бачив жовте на автомобільному сфітлофорі, то на пішохідному вже зелений міг секунд 5 горіти.
Так само працює і світлофор який ближче до Кузнєцова.
Підсказка для ДАІ: з такою роботою світлофорів і таким трафіком у тому місці це явно не остання ДТП
Відповісти
біля старого ринку намповороті з мєдвєдєва та сама лажа, пішоходи чомусь дивляться на світлофор для авто, а не для них, і пруть фактично на червоне для пішоходів переконані у тому, що їх мають пропустити!
Трафік біля 5 школи дійсно великий, але проблема головна в розташуванні зупинок, не зрозуміло, нашо потрібна зупинка одразу за спуском з мосту, якщо через 100 метрів зупинка за перехрестям?
Таких непотрібних зупинок є багато, а де які взагалі безглузді, як наприклад, на кільці (!!!) біля променя. Вона там не потрібна, ба перед кільцем є дві - на грушевського і перемоги, а головне - кільце це перехрестя, на ньому взагалі не може бути зупинок згідно правил!
Скажіть, хто ідіот в міській раді?
Відповісти
...риторичне запитання...
Відповісти
Насамперед - дуже шкода пішохода! Ви явно трохи щось плутаєте!!! Там не синхроно - відносно напрямків руху автомобілів!!! А пішохідні працюють добре! Хожу там кожен день: "ЗЕЛЕНИЙ" для ПІШОХОДА засвічується ТІЛЬКИ на "ЧЕРВОНИЙ" для АВТОМОБІЛЯ! Перевіряв для інтерсу ( і не один раз і з обох сторін), Але наші пішоходи чомусь орієнтуються на СФІТЛОФОР ДЛЯ АВТІВОК, сам особисто не один раз "тримав" за "вухо" людей які стартують коли засвічується червоний для автомобілів,що ідуть у напрямку "з моста", хоча в напрямку "від історичного" рух ще дозволено! Про ситуацію з пішоходаму в Луцьку недавно вже були коментарі http://www.volynpost.com/news/7384-zhinku-zbyly-bilia-perehodu-foto. P.S. ШАНОВНІ ПІШОХОДИ ДОТРИМУЙТЕСЬ ПДР ТАК САМО ЯК ВИ ХОЧЕТЕ ЩОБ ЇХ ДОТРИМУВАЛИСЬ ВОДІЯМ,і іноді краще уступити тому водію ( який може і порушє), хочаб того, що люди зроблені з мя..., а не з заліза!
Відповісти
краще уступити тому водію ( який може і порушє), хочаб того, що люди зроблені з М*ЯСА, а не з заліза!

про це ще Сергій Шнуров співав)))
Відповісти
"Пішохід потрапила у так звану «сліпу зону», де водію важко помітити людину. Це й стало, мовляв, причиною трагедії." - ЩО стало причиною?!!! "Сліпа зона"???!!!! Коли водій повністю не може побачити шлях, він повинен знизити швидкусть і переконатись, що там нікого і нічого нема!!! Тим паче, якщо він виїзджав з повороту!!!
Не видно? Не можеш поабчити? - то стань і вийди з машини!!! Якщо і так не бачиш, сліпий (чи сліпа)- то взагалі за кермо не сідай!!!

"Як пишуть Волинські новини, зі слів очевидців, жертво ДТП став літній чоловік. Дідусь почав переходити проспект Перемоги, коли на світлофорі загорілося жовте світло."
і тут же: "Свідків, які б бачили момент аварії, відшукати не вдалося" но коментс!!!" То про жовте світло, певно, сам світлофор розповів?!!! Чи може вже автор статті відмазку водію вимальовує?

"Водій автомобіля «Хюндай», ймовірно, сподівався обминути старого, але не розрахував, що той йшов дуже повільно та збив його. В результаті літній чоловік помер." - тобто дідусь винен в тому, що ЙШОВ ПОВІЛЬНО!!! А водій так вже старався, аж вбив!

Бридко читати таку "зазазуху".
Відповісти
ви впевнені, що то заказуха і що ВН не помилились?
Відповісти
Вам на заметку..... Вы от злости сожрете сами себя изнутри. А водитель позавчера, судя по всему, умер.
Відповісти
Хто винен, хто правий, ще довго будуть розбиратись. І навіть, якщо водій, їхав по правилах, факт залишається фактом: він позбавив людину життя. І це на його совісті, йому з цим жити. Ніякі дорожні правила і закони не виправдають вбивства, навіть, з необережності. А загиблу людину шкода, бо ж його вчора вдома, мабуть, чекали рідні...
Відповісти
Там часто аварії бувають
Відповісти
треба ставити звуковий світлофор
Відповісти
це все через оті нові світлофори,а біля виїзду з Грибоєдова то взагалі світлофор для спринтерів,а там школа!!!!!!
Відповісти
Я була після аварії поблизу, чула, що тітоньки казали, що виходили з аптеки навпроти, і почули сильний удар, і казали, що збили жіночку 28 років.... але наскільки то все правда...
Я неймовірно боюся тієї дороги, там ганяють як скажені, намагаюся навіть переходити її під мостом, жахлива дорога.... побудували б там перехід підземний, там часто аварії стаються, автомобілі ж несуться з того моста як скажені.
Відповісти
насправді збили жінку 60 років,яка працювала мед.статистиком в обласній лікарні.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку автомобіль збив на смерть людину. ФОТО
20 листопад, 2012, 20:31