Луцькі атовці дорікають Поліщуку за ігнорування

Луцькі атовці дорікають Поліщуку за ігнорування
Представники Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання прикордонників – учасників АТО» вже вдруге звертаються до місцевої влади з вимогою не ігнорувати їхні законні потреби та вимоги.

На минулому тижні представники атовців зустрілись із виконувачем обов’язки міського голови, Ігорем Поліщуком у нього в кабінеті. Головною претензією до влади було те, що співпраця в частині забезпечення атовців соціальною допомогою відбувається лише з кількома організаціями. Решта не знають, що робиться, як формується черга забезпечення житлом, які зміни пропонуються тощо.

Готовність до співпраці Ігор Поліщук навіть підкріпив тим, що призначив відповідальним в питаннях співпраці свого помічника, депутата міської ради Бориса Смаля. 7 червня влада провела круглий стіл з представниками спілок, на якій обговорювали недоліки цільової Програми підтримки атовців. Але прикордонників на цю зустріч не запросили.

«Вимагаємо прозорих правил, що поставлять всіх лучан, які боронили і продовжують боронити землю від окупанта, в рівні умови. А перевага і черговість мають визначатись за чітко визначеними і зрозумілими критеріями. Хочемо почути від пана Поліщука таку відповідь. Бо ми можемо прийти до нього в кабінет і запитати, якщо нам не нададуть відповіді чи роз’яснення з цього приводу», – заявив заступник голови громадської організації Андрій Соловйов (на фото - зліва).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.