Гроші, які обіцяв Поліщук, депо досі не отримало, - директор

Гроші, які обіцяв Поліщук, депо досі не отримало, - директор
Директор комунального підприємства "Луцьке підприємство електротранспорту" Ігор Грицюк заявив, що кошти на оплату боргів з електроенергії з бюджету міста так і не прийшли.

Про це він розповів під час прес-конференції у середу, 14 червня.

Нагадаємо, 12 червня виконувач обов'язків міського голови Ігор Поліщук заявив, що кошти на ЛПЕ уже перераховані. Натомість Ігор Грицюк каже, що коштів ще немає.

Так, Грицюк зазначає, що раніше, якщо кошти відправляли в першій половині дня, вже у другій - вони були на рахунку підприємства. За словами Грицюка, якби кошти відправили 12 червня, як і обіцяли, то до 14-го вони вже мали б бути на рахунку.

"Я не знаю, як це розцінювати. Створюється така ситуація, що підприємство навмисне заводять у глухий кут, щоб зупинити його", - додав Грицюк.

За словами Грицюка, 1 мільйон 338 тисяч гривень підприємство боргує за оплату електроенергії за травень.

Так, керівник ЛПЕ зазначив, що 6-го числа кожного місяця - гранична дата оплати за електроенергію. До того ж, коштами підприємства змогли оплатити тільки частку, а решту мала додати міська рада.
Таким чином, якщо підприємство не оплатить послуги із надання електроенергії, усе депо може зупинитися.

Також директор зазначив, що з 6-го червня в разі не оплати починає нараховуватися пеня. До слова, директор зауважив, що 16-го прийде друге попередження, після якого відключать електрику.

ЛПЕ, повідомив Грицюк, має більше 4 мільйонів гривень зароблених підприємством, які мали спрямувати на виплату заробітної плати та боргів з електроенергії.

"У всьому світі електротранспорт є соціальним проектом, як лікарні, школи та дитсадки тощо. Існує він для забезпечення соціально незахищених верств суспільства. Ніхто не говорить про прибутковість таких проектів. В середньому зараз на тролейбусах проїжджають 1 платний, а 3 безкоштовних пасажира. Тобто платить за проїзд тільки 1/4", - додав він.

Також Грицюк зазначив, що місто в повному обсязі не відшкодовує пільгове перевезення пасажирів.

Крім того посадовець зазначив, що неодноразово зверталися до міської ради листами, але ні на один із 5 листів відповіді так і не прийшло. До слова, листи усі зареєстровані і на них стоїть відмітка про отримання.

"Підприємство не є політичним і ніколи таким не буде. Якщо є якісь порушення по моїй роботі, то можна звертатися до контролюючих органів. Якщо є щось особисте до мене - то це несерйозно. Від цього не повинні страждати ні працівники, ні жителі міста", - додав Грицюк.

ОНОВЛЕНО О 17:00

Ігор Поліщук заявив у Facebook, що гроші казначейство перерахувало на підприємство. Також він знову звинуватив директора ЛПЕ в розкраданні та "схемах". Він висловив впевненість, що директора звільнять, після чого обіцяв відправити на ЛПЕ аудиторську перевірку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ви пристали до того Полішука?Він нічого не вірішує,абсолютний нуль.
Відповісти
Да... і таке брехливе створіння ще лізе в мери. За три місяці укропівці разом з полішуком собі так рейтинг "підняли" що в них скоро люди плювати будуть!
Відповісти
Так у нього ж по морді видко, шо жулік. Навіть окуляри не помагають.
Відповісти
Після звинувачень у крадіжках - звільняти ? - якийсь маразм...
Відповісти
Останні новини
Гроші, які обіцяв Поліщук, депо досі не отримало, - директор
14 червень, 2017, 15:49