Квітковий ринок у Луцьку хоче переїхати до філармонії

Квітковий ринок у Луцьку хоче переїхати до філармонії
Підприємці, які торгують квітами у сквері на проспекті Волі, готові перенести квітковий ринок до філармонії.

Про це стало відомо 19 червня під час робочої зустрічі з підприємцями, які здійснюють продаж квітів у сквері на проспекті Волі.

Підприємець Тетяна Бондарчук зауважила, що торгівці прийняли рішення. «Ми зійшлись на тому, що формуємо місце біля філармонії», – зауважила жінка. Порадившись, підприємці вирішили погодитися на це місце та там формувати торговий ряд.

Наразі на проспекті Волі – 19 наметів. Зрештою, біля філармонії є місце на 10 тимчасових конструкцій. Проте є люди, які торгують без наметів та такі, які виходять не щоденно.

Представник пенсіонерів, які торгують власними вирощеними квітами, Віра Волкова зауважила, що вони торгують лише у сезон – травні-жовтні. Проте до пенсіонерок, які збувають власні квіти, «присмокталися» молоді торговці, які «забивають» прохід. Бабусь же торгує лише близько 10-ти. Тому вони просять дати дозвіл на торгівлю без наметів лише для них.

Наразі обговорюють площу, яку виділять підприємцям. Йдеться про приблизно 10 м2 для торгової точки. Підприємцям же доведеться сплачувати за користування елементами благоустрою. Окрім того, підприємці мають узгодити єдиний вигляд конструкцій, які встановлять, аби вони були однотипними.

До кінця тижня спеціалісти управління архітектури та будівництва розглянуть можливу схему розміщення, а торговці мають розробити пропозиції стосовно вигляду торгових точок.

Наступну зустріч призначили на 21 червня. Після обговорення та узгоджень у міській раді запустять «процедуру перенесення».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Квітковий ринок у Луцьку хоче переїхати до філармонії
19 червень, 2017, 11:24