Газета «ВолиньPost» відновила вихід

Газета «ВолиньPost» відновила вихід
Вийшов друком черговий номер газети «ВолиньPost». Випуск від 23 червня з’явився першим після кількарічної перерви.

Як пояснив редактор видання Анатолій Котлюк, редакція прийняла рішення відновити випуск газети, аби розширити коло своїх читачів.

«Хоча кількість читачів нашого сайту постійно росте, ми вирішили не зупинятися на досягнутому і розширювати аудиторію. Охопивши, зокрема, тих, хто не є постійним користувачем інтернету. Для того й відновили вихід друкованої газети», – каже головний редактор видання «ВолиньPost» Анатолій Котлюк.

«Водночас зауважу, що тижневик – це не друкована версія однойменного інтернет-видання, а повноцінна газета зі своїми авторськими матеріалами. Тому поспішайте прочитати її, знайшовши газету в своїх поштових скриньках» – додає Анатолій Котлюк.

Тижневик розповсюджується безплатно. Він надрукований на восьми сторінках, чотири з яких повнокольорні.

ПРО ЩО ПИШЕ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР «ВОЛИНЬPOSTу»

Тема номера: «Сморід у Луцьку: хто винен і що робити?». Думки місцевих мешканців, коментарі фахівців і відповідальних осіб – усе для того, аби з’ясувати, звідки поширюються неприємні запахи і що вже зробила влада для їх усунення.

Сторінка «Надзвичайне» знайомить читачів із «людиною-павуком», 27-річним лучанином Віталієм Коновалюком, який минулого тижня тричі підкорив без страховки висотні будівлі обласного центру Волині». Також читачі тут знайдуть найсвіжіші новини кримінальної хроніки.

«Сльози раку не лікують». Таку назву має розповідь про 44-річну лучанку Вікторію Романюк, яка, дізнавшись про неприємний для себе діагноз, більш ніж рік веде відчайдушну боротьбу з важкою недугою. Велика оптимістка намагається зламати стереотипи мислення людей стосовно лікування раку, власним прикладом вчить інших любити життя і боротися за нього.

Про що пише інтернет. Газета «ВолиньPost» повернулася до започаткованої раніше традиції друкувати відгуки користувачів інтернету на цікаві пости в соцмережах та інформації в інтернет-виданнях. Цього разу тут ви знайдете обговорення теми ставлення суспільства до проведення в Києві Маршу рівності на захист ЛГБТ-спільноти.

Також у свіжому номері тижневика: постійні рубрики – «Колонка автора», «Герой і антигерой тижня», «ПолітОко», Скандал тижня», останні новини з життя України, світу, Волині й Луцька, програма передач на наступний тиждень найпопулярніших телеканал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хто-небудь вичитуватиме номер перед друком? Соромно за вас...
Відповісти
Останні новини
Газета «ВолиньPost» відновила вихід
23 червень, 2017, 17:26