Поліщук вкотре обманув громаду Луцька, - депутат

Поліщук вкотре обманув громаду Луцька, - депутат
Вкотре нинішня міська влада, яка працює по-старому, вводить в оману громаду і депутатів міської ради, - сказала депутат від "Самопомочі" Алла Надточій.

Про це вона заявила у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Виконувач обов’язків мера Луцька Ігор Поліщук (на фото) 29 червня під час сесії сказав неправду громаді про те, що Міністерство інфраструктури погодило звільнення директора підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка.

Депутат Луцької міської ради Алла Надточій розповіла, що її джерела в Міністерстві вказують на те, що рішення про погодження звільнення Грицюка скасували, оскільки у рейтингу підприємств електротранспорту обласних центрів луцьке займає досить високі позиції.

Урядовці надіслали до Луцька лист, у якому не погоджують звільнення Грицюка.

«Поліщук знову вів в оману громаду, а претензії Поліщука до Грицюка - це політична помста і бажання розправитися з людиною, яка займає принципову позицію», - вважає депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мов дітки в пісочниці. Молодці, повна Гейропа...
Відповісти
Я не вважаю, що Поліщук обдурив лучан. Сама Надточій вказала що ПОГОДЖЕННЯ СКАСУВАЛИ, а отже таке погодження було про що свідчить посилання на лист від 21 червня. А лист щодо НЕ ПОГОДЖЕННЯ звільнення Грицюка не зареєстрований тобто не має ні номера, а ні дати і коли його надіслали не відомо. Шановні лучани не дайте себе ввести в оману будьте уважні і аналізуйте отриману інформацію. Не допустіть щоб вами маніпулювали.
Відповісти
Останні новини
Поліщук вкотре обманув громаду Луцька, - депутат
29 червень, 2017, 21:00