Дев’ята «Ніч у Луцькому замку»: фотозвіт від Павла Березюка

Дев’ята «Ніч у Луцькому замку»: фотозвіт від Павла Березюка
У Луцьку вдев'яте відбулося арт-шоу "Ніч у Луцькому замку", яке презентувало кардинально змінену програмую.

Організатором театралізованого арт-шоу - однієї з найяскравіших культурних подій в Україні, як і у попередні роки, є Луцька міська рада, - повідомили у прес-службі ради.

Розпочалося дійство з розважальної програми для наймолодших гостей свята.

На гостей події чекала унікальна програма за участі найвідоміших європейських театральних колективів, фотозони, різноманітні смаколики та багато розваг.

Класична програма була представлена солістами Віденського, Варшавського, Римського та Празького оперних театрів в супроводі симфонічного оркестру, за участі музикантів національного симфонічного оркестру. Гості мали можливість насолодитися чарівним співом солістки Віденської оперети Катаріни Корезі-Лал і Лауреата Національної Премії України імені Тараса Шевченка, а також дванадцяти міжнародних музичних конкурсів Андрія Шкургана.

Вперше в Україну завітав унікальний італійський колектив Molecole Show: балерина на повітряних кулях здивувала усіх глядачів дійства новим виміром танцювального мистецтва.

Арт-шоу прикрасив французький театр Remue Ménage, виступ якого був дебютним в Україні.

Здивували глядачів незвичним дійством актори львівського театру "Воскресіння".

Потішив відвідувачів всесвітньо відомий балет сучасності "Київ модерн балет" під керівництвом грандіозного хореографа Раду Поклітару.

Також своє концертне шоу представив композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара.

Цьогоріч дійство фінансувалося благодійним фондом Ігоря Палиці "Тільки разом", а кошти зібрані під час нього передадуть Луцький дитячій поліклініці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Була пряма ТБ-трансляція по "Аверсу" - це жах! :( До чого ця "компанія" докотилась! :( Ні режесури, ні операторської майстерності, про монтаж мовчу... Навіщо таке людям показувати, щоб ефірний час забити і ліцензію відробити? Стидоття!!!
Відповісти
А яка ідея була того дійства та яке то має відношення до Луцького замку? Що спільного в тих ведмедях, літаючих балеринах і т.д. з Луцьком???
Хотіли виставити на показ щось, тіпа вразити? Звели різне в одне, а суть то яка?
Професійність виступаючих артистів на висоті, але концепція дійства в цілому - що небудь, бездарна та бестолкова, виглядало то як "повидьоргували" кого змогли та показали. Можна було ще жирафів привезти та шляпи на них вдягнути - теж вражаюче видовище було б.
Таке відчуття, що організатори поплутали м'яке з теплим. Пафос, понти, відомі імена і колективи, але в суммі це просто набір виступів, в чому ж суть цієї "Ночі в Луцькому замку"???
Думав, що в минулому році була найгірша організація, але можна зробити ще бездарніше, навіть маючи гроші та запрошуючи відомих виконавців.
В принципі, то було видно по кількості людей та їх бажанню дочекатися завершення дійства, більшість глядачів просто пішла...


Відповісти
Останні новини
Дев’ята «Ніч у Луцькому замку»: фотозвіт від Павла Березюка
02 липень, 2017, 13:50