«Луцьктепло» блокує встановлення лічильників», - представник ОСББ

«Луцьктепло» блокує встановлення лічильників», - представник ОСББ
Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» протягом тривалого часу відмовляється вводити в експлуатацію теплові лічильники, які мешканці низки ОСББ купили та встановили за власні кошти.

Про це 6 липня під час зустрічі керівників ОСББ з представниками «Луцьктепла», «Водоканалу», «Волиньгазу» та «Волиньобленерго» заявив представники низки СББ Григорій Давидюк.

Він повідомив, що нині ДКП «Луцьктепло» блокує введення в експлуатацію теплових лічильників. До прикладу, на Володимирській, 107 лічильник не вводили в експлуатацію протягом 2 місяців. Причина відмов – не виконані розрахунки, внаслідок чого підприємство щомісяця втрачає 8 гривень. Мовляв, згода прийшла тоді, коли ОСББ погодилося підписати угоду на сплату цих коштів. Проте через складний фінансовий стан ОСББ і досі не отримали цієї угоди і не експлуатують лічильника.

На вулиці Федорова, 104 не вводять лічильник в експлуатацію, бо «не вказані відмітки чистої підлоги». Григорій Давидюк зауважує, що не зрозуміло, який стосунок має цей показник до встановлення лічильника. Зараз знову отримали відмову про встановлення лічильника на Конякіна, 29, тож ситуація поодинока.

Тому він попросив керівництво міста втрутитися у ситуацію. За словами першого заступника міського голови Григорія Недопада, йому відомо про випадки не введення в експлуатацію. Причинами іноді є те, що ОСББ не виконувало повірки лічильника для акту прийому передачі для «Луцьктепла».

Заступник директора ДКП «Луцьктепло» Віктор Мельник каже, що не всі ОСББ допускають працівників для повірки. Мовляв, на Федорова стався випадок, коли лічильник встановили в одному з будинків, а у сусідньому стався перепад тиску.

Натомість голова ОСББ повідомив, що завжди представники ОСББ спільно з працівниками ДКП здійснюють перевірку показників.

Відтак, часто трапляється, що параметри поданого носія не відповідають нормам та заявленим цифрам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Федорова 104 ????Щось не той трішки номер.
Відповісти
Останні новини
«Луцьктепло» блокує встановлення лічильників», - представник ОСББ
06 липень, 2017, 17:30