У Луцьку відбудеться літвечір-посвята Лесі Українці

У Луцьку відбудеться літвечір-посвята Лесі Українці
У Луцьку відбудеться літвечір-посвята Лесі Українці, під час якого цитуватимуть вірші поетеси в компанії відомої ведучої Світлани Рижук.

Захід розпочнеться 10 липня о 19:00 в кав’ярні "Давня казка" (вул. Драгоманова, 23).

"Дуже цікаво, якою вона була б в реаліях сьогодення, адже Леся була революціонеркою, поеткою, що творила нові сенси, була палкою та пристрасною натурою?!… Думаю, Леся вписалася б у наш вир українських подій, ба, більше, була б попереду усіх. Була б рольовою моделлю, рупором та лідером нації! Такою й вона лишилася у наших серцях", - повідомили організатори.

"Для усіх гостей (слухачів, читців), ми готуємо сюрпризи у вигляді зіркових гостей, якісної музики та цікавих перформенсів. Не пропустіть цей вечір. За келихом шампанського, у рідному місті , серед друзів та колег, посеред літа, тоді, коли тиші більше, ніж шуму та метушні... Зустрінемось за "сильним словом" людини, яка точно буде бачити наші думки та прагнення.. , яка буде присутня своїм духом у наших словах..." - додають вони.

Організатор - New media agency.

Ведуча – Світлана Рижук.

Захід відбуватиметься як продовження міського проекту "Імена Луцька" за підтримки Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, Адміністрації історико-культурного заповідника у м. Луцьк та ГО "Молодіжний центр".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона -гений
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбудеться літвечір-посвята Лесі Українці
09 липень, 2017, 22:10