Як на Волині рятували палаючий поїзд. ВІДЕО

Як на Волині рятували палаючий поїзд. ВІДЕО
Рятувати палаючий поїзд, який загорівся від зіткнення з вантажівкою на переїзді біля села Дерно на Волині, до місця аварії прибуло 30 пожежників.

Нагадаємо, аварія у п’ятницю, 30 листопада сталася тому, що водій вантажівки виїхав на залізничний переїзд, коли той був закритий.

О 10:14 до служби порятунку МНС надійшло повідомлення про пожежу електропоїзда сполученням «Здолбунів-Ковель». Пожежа виникла через зіткнення потяга із вантажівкою на залізнично-дорожньому переїзді у селі Дерно Ківерцівського району, повідомляють у прес-службі ТУ МНС України у Волинській області.

Пожежу гасило 30 чоловік особового складу підрозділів МНС та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Для ліквідації наслідків події залучили навіть спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль та автокран аварійно-рятувального загону ТУ МНС у Волинській області.

Пожежу локалізували о 10:45, ліквідували – о 11:00.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопцем із МЧС - "респект і уважуха"!!! Водій - дятел!
Відповісти
ЦЕ вже давно аварайно - небеспечна ділянка, тому мало кого це здивувало)
Відповісти
які всі "мудрі" тут. А чи знаєте ви чому водій так поспішав? В нього в сім'ї сталася трагедія і він поспішав додому, а ще й може не зовсім адекватно себе почував через стрес. І це не чутки, мені розповів лікар, який доправляв його до лікарні. Тому давайте не поспішати осуджувати людей.
Відповісти
та ладно. Значить він ще більший мудак. Чуть не зробив ще одну трагедію. А якби він так в місті поспішав десь на перехресті і були б трупи? Це не виправдання.
Відповісти
Exaboto ти просто не втрачав рідних людей!!!май хоч капельку жалості і співчуття!!!може це з кожним статись....ми від цього не застраховані)...і не треба казати що він дурний, він не дурний просто це траур, втрата найріднішої людини-сина!!!і хто це пережив той знає як це втратити рідного сина)))...і не треба писати всяку фігню...да він був не правий...але)))...значить йому було суджено попасти під електропотяг.....і як суджено так і стається...)))так що люди не зарікайтеся рано чи пізно з нами теж саме може статись, і нас так само будуть осуджувати...)))так що не осуджуйте а робіть висновки!!!
Відповісти
Останні новини
Як на Волині рятували палаючий поїзд. ВІДЕО
30 листопад, 2012, 15:32