Біля намету збору підписів за відкликання депутатів Луцькради - провокації

Біля намету збору підписів за відкликання депутатів Луцькради - провокації
Біля намету, де збирають підписи за відкликання 5-ти депутатів Луцькради, знову влаштовують провокації.

Нагадаємо, у Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна. Їх можуть позбавити мандатів уже за два місяці.

17 липня громадяни, які раніше представилися прихильниками Євгена Ткачука, знову зібралися біля намету та заважали роботі активістів. Найбільший наплив охочих підписатися спостерігався після 18:00, коли люди поверталися з роботи. Однак робити це їм довелося під гул прибічників депутата, серед яких є і його родичі. Цікаво, що вони прийшли близько 18:00, мабуть, розраховували "відлякати" охочих підписати документи про відкликання.

Як розповіли активісти, "прихильники" припинили погрожувати, але обрали іншу тактику - галасують та створюють вид ніби біля намету неспокійно і відбувається конфлікт. Відповідну інформацію написали ЗМІ, що входять до медіа-групи "УКРОПу" на Волині. Хоча жодного конфлікту не сталося. Попри провокації, активісти продовжували збір підписів.

До речі, "прихильники" на місце збору підписів викликали поліцію, яка констатувала, що жодних порушень в діях активістів нема. Натомість один з учасників ініціативи зауважив, що в поліції є набагато важливіша робота, ніж "брати участь в політичних іграх депутата Ткачука".

Як і планувалося збір підписів завершили о 20:00. Завтра о 15:00 волонтери продовжать збір.

До слова, станом на 14:00 17 липня з-поміж усіх "відкликанців" найбільше підписів зібрали саме за відставку Євгенія Ткачука - понад 810.

Нагадаємо, для відкликання одного депутата потрібно зібрати мінімум 1562 підписи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так зрозуміло, що ті провокації влаштовують самі "відкликанці" і УКРОПівці, бо бояться втратити більшість у міськраді але ніхто про це не пише, а так воно і є!!!
Відповісти
А чому усіх не має по списку??????
А якісь невідомі особи.
Відповісти
Останні новини
Біля намету збору підписів за відкликання депутатів Луцькради - провокації
17 липень, 2017, 21:59