Муніципали шукатимуть незареєстрованих тварин, - директор КП «Ласка»

Муніципали шукатимуть незареєстрованих тварин, - директор КП «Ласка»
У Луцьку муніципальна поліція проводитиме рейди місцями, де вигулюють домашніх тварин, аби дізнатись, чи зареєстровані вони. У разі, якщо тварина незареєстрована, проводитимуть роз'яснювальні роботи з власниками чотирилапих або штрафуватимуть. Також планують зробити рейд до ветеринарних клінік з такою ж метою.

Про це розповіла директор комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у вівторок, 26 липня.

Дана Новарчук зауважила, що під час сесії Луцької міської ради прийняли рішення реєструвати домашніх тварин. Проте не всі власники тварин виконують це рішення. Саме тому довелось просити про допомогу муніципальну поліцію.

«Була зроблена реєстрація домашніх тварин у програмі Animal-id місто Луцьк. Було затверджено сесією Луцької міської ради рішення про те, що обов’язково кожна ветеринарна клініка або лікар повинні зареєструвати домашню тварину. На жаль, не всі власники це роблять», - зазначила Новарчук.

«Тому ми просимо допомоги в нашої муніципальної поліції і отримуємо позитивний відгук на це. Будуть проведені рейди в місцях вигулу домашніх тварин. А зараз погодились на наше звернення, і муніципальній поліції дозволено зробити рейди біля ветеринарних клінік. Коли людина буде заходити до клініки, муніципальна поліція буде питати, чи тварина зареєстрована. Якщо ні, то попросять зареєструвати. Відразу штрафувати не будуть за відсутність реєстрації, а проводитимуть роз'яснювальні роботи», - додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дана розбирається в тваринах, як в атомній енергетиці. Хто перевірить чи зареєстрована тварина чи ні. Якщо санерів на весь Луцьк 5 шт
Відповісти
нах... з дворнягами розберіться спочатку клоуни!!!
Відповісти
я щось нe розумію,дeкілька років назад,коли починалася eпопeя з ласкою,на двeрях кожного підізду були розвішані оголошeння,що власники собак,які нe звeрталися до вeтклініки,звeрнутися до жeку і зарeєструвати улюблeнця,а ті що є в базі вeтклінік нe потрібно. питання що за рeйди,видимість роботи,яка мала бути виконанна понад 5років назад,а тeпeр штраф чи роз.робота?! виконайтe свою роботу,а за що власники собак мають платити,що самі утримують своіх улюблeнців.такe нe долугe управління мeнe мало,тe що обурює,а я думаю,що власники,яких штафують подадуть позов до суду...
Відповісти
Останні новини
Муніципали шукатимуть незареєстрованих тварин, - директор КП «Ласка»
25 липень, 2017, 15:39
В Одесі замінували школу
25 липень, 2017, 15:26