Лучан кличуть на «Family Weekend»

Лучан кличуть на «Family Weekend»
У парку ім. Лесі Українки в Луцьку вже за два тижні - 12 та 13 серпня відбудеться масштабний захід для родин - «Family Weekend».

Команда «Майстерні успіху» Юлії Дейнеки, яка спеціально ініціювала такий корисний розважальний проект в рамках заходу проведе багато цікавих заходів.

Для родин – відпочинок та можливість впродовж одного дня відчути та побачити колорит різних країн, не покидаючи Луцьк. А діти, батьки та старше покоління матимуть змогу подивитися на географію та історію зовсім під іншим кутом та провести час разом.

Для дорослих в рамках заходу організують цікаві творчі вечори, бібліотеку просто неба та «Територію успішного розвитку», де проводитимуть семінари, воркшопи та різні тренінги.

Також в рамках «Family Weekend» гості заходу зможуть брати участь у безкоштовних майстер-класах, отримають консультації щодо зовнішнього вигляду, матимуть змогу відвідати унікальні спортивні тренування та уроки мови.

Нагадуємо, Благодійний Фонд «Серце на долонях» спільно із командою «Майстерні успіху» Юлії Дейнеки за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міськради під час заходу збиратимуть кошти для новонароджених недоношених діток.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.