«ЛедіЛегіон»: відеовипуск

«ЛедіЛегіон»: відеовипуск
Щороку від домашнього насильства страждає до 165 тисяч жінок. Ще більше зіштовхуються із насиллям та нападами на вулицях, у під'їздах, громадському транспорті тощо. Ще гірша ситуація із щоденними примушуваннями, «лапаннями», погрозами та знущаннями.

Небагато жінок вміє постояти за себе та застосувати силу.

Інформаційне агентство ВолиньPost в новому проекті доведе, що навіть худорляві жінки можуть дати відсіч нападнику або нападникам.

Для цього заснували проект «ЛедіЛегіон», де дві дівчини протягом трьох місяців будуть навчатися елементам самооборони та рукопашного бою.

Участь у проекті беруть: керівник відділу продажів будівельної компанії «Інвестор» Вікторія Доманська та журналістка Ольга Валянік. Раніше дівчата не мали справи з бойовими мистецтвами, тому «бої без правил» будуть для них в новинку.

Варто зауважити, що вага дівчат не перевищує 60 кілограмів.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ КЛУБУ В FACEBOOK

Для читачів проекту ВолиньPost підготував відеовипуск.

У «ЛедіЛегіон» - середина проект. Пройшло рівно півтора місяці з того дня, як Оля та Віка вперше переступили поріг тренувального залу. Отож, у зв'язку із «святковим» тренуванням дівчата згадували усе, що вивчили за період проекту.

Отож, дівчата відпрацьовували удари руками - прямі, бокові, та ногами - «сайд-кік», «лоу-кік», «хай-кік». Працювали на макеварах та на мішках, з тренером та у парах.

Також під час тренування згадали і усі види заламувань рук, звільнення від захватів, підніжки - передню та задню, та відпрацювали усе це одна на одній. Найбільш мотивуючим та цікавим для Олі та Віки завжди залишається помста тренеру за його «знущання». Так, героїні рубрики добряче покидали тренера Артура Столярука на мати.



ЧИТАТИ УСІ ВИПУСКИ ПРОЕКТУ

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики клубу бойових мистецтв «Legion». Контакти: телефони +38 (099) 379 36 66, +38 (098) 850 06 06, +38 (063) 681 06 60; адреса: м.Луцьк, вул. Рівненська, 54. Сайт: legion.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.