Не здивуюся, якщо спалахне мій автомобіль, - Романюк

Не здивуюся, якщо спалахне мій автомобіль, - Романюк
Голова волинського осередку БПП «Солідарність» Роман Романюк прокоментував закиди з боку депутата Луцької міськради Євгенія Ткачука (на фото -
справа).

Про це він написав у «Колонці автора» н шпальтах інформаційного агентства «ВолиньPost».

Романюк зізнався: «Не думав, що колись буду настільки відверто висвітлювати своє життя, але, очевидно, прийшов час розставляти крапки над «і». Головне, що я не соромлюся жодного рішення, яке прийняв в своєму житті».

З його слів, у 2011 році, коли був депутатом міськради минулого скликання, він долучився до депутатської групи «Рідне місто», яка підтримувала міського голову Миколу Романюка. «Прийшов я туди не одразу, і на першу пропозицію Андрія Козюри я відмовив, адже спочатку хотів зрозуміти, чим насправді займатимуться депутати. Коли ж міський голова запросив особисто, я приєднався. І не прибіг сам, а дійсно пристав на пропозицію, адже розумів, що лише у сильній та професійній команді зможу сповна реалізувати себе як депутат та ефективно працюватиму для виборчого округу й людей, які мене обирали», - стверджує Роман Романюк.

Він підкреслив, що сам запропонував обрати новим головою групи «Рідне місто» Євгенія Ткачука.

Також політик нагадав, що протягом 2007-2012 років працював на керівній посаді в банку. Але з різних причин шукав варіанти нового місця роботи.

«І коли мені запропонували роботу по спеціальності на автозаводі, я побачив перспективу, перш за все, для зростання свого професійного розвитку, тому, звісно, погодився перейти на цю роботу. Яким чином це пов’язано з депутатською діяльністю, чи моїм вступом до «Рідного міста»?!» - йдеться в публікації.

Також Романюк заперечив твердження Ткачука, що він проміняв дружбу на посаду у центрі зайнятості.

«Хочу поставити запитання: «А він не поміняв одного кума, на іншого?». Хоча так, це моральний аспект, про це не хочу дискутувати. Проте всім відомо, що на посаду директора Волинського обласного центру зайнятості я прийшов 2 лютого, це мій перший робочий день. Миколи Ярославовича не стало наступного дня… Всі гарячі події в місті Луцьку розпочалися вже тоді, коли я був на посаді і працював. Тому говорити про те, що я зрадив друга, запустивши процедуру відкликання заради посади – брехливо і безпідставно», - наголосив Романюк.

Він підкреслив, що лобіював Ткачука по партійній лінії.

«Фактично, його зрада – це моя поразка, але кожна помилка стає для нас уроком, тож, думаю, для мене він стане вагомим. І хотілося б нагадати, що вибори у міську раду відбувалися не за мажоритарною системою, а за пропорційною, тобто за списками партій у багатомандатному виборчому окрузі… Тому казати, що хтось ішов на вибори сам, як персона – це жорстокий обман виборців», - зазначив політик.

Також він додав, що методи опонентів нагадують 90-ті роки.

«Тому, періодично отримуючи різні погрози, залякування, не здивуюсь, якщо і мій автомобіль колись спалахне, або ж одного вечора мене перестрінуть невідомі біля будинку…» - додав Романюк.

Також він припустив, що Ткачук сам демонтративно може скласти мандат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Не здивуюся, якщо спалахне мій автомобіль, - Романюк
28 липень, 2017, 07:08