На Волині оголосили прийом заявок на фестиваль авторської пісні

На Волині оголосили прийом заявок на фестиваль авторської пісні
Оголосили прийом заявок на фестиваль співаної поезії та авторської пісні «Оберіг».

2—5 листопада 2017 року в приміщенні Палацу культури міста Луцька відбудеться фестиваль співаної поезії та авторської пісні «Оберіг».

Метою і завданням заходу є пошук та підтримка молодих виконавців у жанрах співаної поезії, авторської пісні, акустичної музики, вдосконалення виконавської майстерності та покращення художнього рівня репертуару, відродження традиції всеукраїнських фестивалів авторської пісні, співаної поезії 1989-2001 років, презентація музичної спадщини минулих віків і сучасних визвольних змагань українського народу, пропагування мистецьких здобутків регіону, розширення зв’язків з іншими регіонами України та країнами Євросоюзу у сфері культури та мистецтва, створення якісного музичного продукту для програм радіо і телебачення, концертних організацій.

Конкурс відбудеться у трьох номінаціях: «авторська пісня», «співана поезія», «акустична музика».

До участі запрошуються виконавці з творами на власні україномовні тексти (авторська пісня) та виконавці, що мають музичні твори на вірші українських поетів чи інтерпретації українських народних пісень (співана поезія). Вік учасників – від 16 років.

За підсумками фестивалю заплановано випуск компакт-диску із концертними та студійними творами лауреатів, готуватимуться до ефіру телерепортажі та радіопрограми про перебіг Фестивалю, передбачено концертний тур містами Волині та України.

Організатори фестивалю-конкурсу – Волинська обласна рада, управління культури Волинської обласної державної адміністрації, Обласний науково-методичний центр культури, департамент культури Луцької міської ради, Волинська обласна філармонія, Волинська регіональна дирекція національна суспільна телерадіокомпанія України, Мистецьке об’єднання «Куля» (м. Луцьк), Інститут культурної антропології Національної академії наук України.

Заявки на участь у Фестивалі подаються за адресою: 43025, м.Луцьк, П'ятницька гірка, 16, е-mail: [email protected], тел.(0332) 771-039, тел./факс 723 546.

Контактна особа: Баранюк Ігор Іванович.

До заявки додається фото учасника (учасників) у формі JPEG для оформлення акредитаційних документів: демозапис (аудіо, відео) двох запропонованих пісень у форматі МР3.

Зразок заявки:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині оголосили прийом заявок на фестиваль авторської пісні
31 липень, 2017, 17:42