На добудову школи № 27 виділили ще більше мільйона гривень

На добудову школи № 27 виділили ще більше мільйона гривень
Кабінет Міністрів виділив зі спеціального фонду Державного бюджету на добудову школи №27 у Луцьку 1 мільйон 250 тисяч гривень.

Про це йдеться у розпорядженні, яке підписав Володимир Гройсман 19 липня, - передає ВАР.

Зокрема, у Кабміні розглянули деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Таким чином, місцеві держадміністрації отримали зі спеціального фонду кошти на фінансування об’єктів.

«Як планувалось, фінансування з держбюджету на добудову школи №27 на 15 мільйонах субвенції не зупинилось. Кабмін ще виділив 1,25 млн. За нами у Києві затримки немає. Головне, щоб місцева влада була зацікавлена у завершенні будівництва і теж долучалась до фінансування», – зауважив нардеп від Луцька Ігор Лапін.

Таким чином, Волинська облдержадміністрація отримала на коригування проекту будівництва школи і дитсадка в 55 мікрорайоні м. Луцька 1 250 000 гривень.

Нагадаємо, 13 липня 2017 року, за сприяння нардепа Ігоря Лапіна з держбюджету виділили 10 мільйонів гривень на добудову школи №27, а попередньо у травні – ще 5 мільйонів.

А от тимчасова влада у Луцьку відмовилася скеровувати 10 мільйонів на школу-довгобуд, які були передбачені у міському бюджеті на 2017 рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: школа №27
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На добудову школи № 27 виділили ще більше мільйона гривень
01 серпень, 2017, 15:47