На добудову 27-ї школи виділили ще 10 мільйонів

На добудову 27-ї школи виділили ще 10 мільйонів
Верховна Рада 13 липня прийняла рішення про внесення змін до держбюджету на 2017 рік і виділила держсубвенцію у розмірі 10 мільйонів гривень на луцьку школу-довгобуд.

Про це пише Волинське агентство розслідувань.

Зокрема, кошти передбачені згідно з розпорядженням Кабінету міністрів №463-р від 12.07.2017 року щодо переліку питань про розподіл у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення соціально-економічного розвитку окремих територій. Їх виділення вже погодив на засіданні комітет ВР з питань бюджету, тож вже найближчими днями вони надійдуть місцевим бюджетам.

Як і обіцяв Ігор Лапін Верховною Радою з державного бюджету виділено 10 мільйонів гривень субвенції на добудову школи №27 у 55-му мікрорайоні міста.

«На добудову 27-ї школи виділили ще 10 мільйонів. Ми постарались, бо для Луцька це можна сказати «стратегічний об’єкт», який потрібно добудувати у найкоротші терміни. Лучани просили — ми докладаємо максимум зусиль. Було виділено 5 мільйонів, зараз – ще 10. Але потрібно ще розуміння міської влади, що ця школа потрібна саме мешканцям Луцька, тому повинна бути підтримка і належне фінансування також і з місцевого бюджету», – заявив Ігор Лапін.

10 мільйонів скерують не у Луцький міський, а у Волинський обласний бюджет, адже замовником будівництва є Департамент капітального будівництва ОДА.

Також з державного бюджету виділили 607 тисяч гривень на придбання обладнання для реабілітаційного центру Волинської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, що на останній сесії Луцької міської ради навколо питання щодо фінансування будівництва школи №27 між депутатами виник конфлікт. Зокрема, укропівці вирішили припинити будівництво і перекинути 10 мільйонів на ремонт доріг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.