Лідера гурту «Друга ріка» Харчишина покусав пес

Лідера гурту «Друга ріка» Харчишина покусав  пес
Фронтмена гурту "Друга ріка" Валерія Харчишина покусав пес, вакцини проти сказу не знайшлося.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, - інформує ТСН.

За словами музиканта, це сталося вчора під велосипедної прогулянки. Після цього Харчишин вирішив зробити усе за протоколом – звернутися до травмпункту, аби зробити вакцинацію проти сказу, а саму тварину відвезти до ветеринара чи станції боротьби зі сказом тварин.

"Діагноз невтішний, якщо ти живеш в Україні і пес, що тебе вкусив, скажений… Вакцини немає не те, що за місцем реєстрації, а взагалі у цілій Україні і це вже абсолютно серйозно. Бо, якщо пес скажений, то вам слід підшуковувати найближче бюро ритуальних послуг, аби замовити гарне соснове пальто. Ліків від сказу не існує", - написав фронтмен "Другої ріки".

Харчишин вирішив звернутися до господаря собаки, щоб той віддав його на обстеження, але чоловік відмовився це зробити. Тоді музикант викликав поліцію. Правоохоронці не одразу хотіли їхати на виклик, але все ж приїхали. І тоді господар пса дозволив забрати тварину на обстеження.

Але у суботу відділ по боротьбі зі сказом був вихідний, тому знайомий ветеринар Харчишина запропонував йому поспостерігати за собакою протягом 10 днів.

"Якщо за цей час песик не здохне, то й Ви будете жити довго та щасливо і колись 100% помрете, але не від сказу. Але запропонував зробити все за протоколом І я поїхав до травмпункту, щоб почути, "вакцини немає, спостерігайте за собачкою...". Але є аналог, їдьте купіть від столбняка вакцину...", - написав Харчишин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.