В оселях керівництва «Варти порядку» проводять обшуки, - джерело

В оселях керівництва «Варти порядку» проводять обшуки, - джерело
В будинках, де мешкають керівники "Варти порядку", проводять обшуки, - повідомляє джерело Інформаційного агентства ВолиньPost.

Нагадаємо, 8 серпня в Луцьку посеред вулиці затримали голову «Варти порядку» Олександра Тиводара. Також обшуки відбуваються на офісі громадського формування та в будинку Тиводара. У прокуратурі пояснили, що оперативні заходи відбуваються в межах справи щодо стеження за людьми, збору інформації та контрабандного переміщення через кордон спецзасобів.

Водночас ВолиньPost стало відомо, що обшуки відбуваються і в оселях інших керівників та деяких членів громадського формування. Правоохоронці проводять обшуки в межах згаданої справи.

Навіть є факт обшуку за межами Волинської області, а саме - за місцем відпочинку одного з учасників формування "Варта порядку".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мозаїка складається: ГО "Варта порядку", використовуючи незаконні спецзасоби, та порушуючи Закон. документують інформацію, передають її ТРК "Аверс", який випускає її в ефір як отриману своїми журналістами, при цьому, перекручуючи фактичні обставини та подаючи її та подаючи її, як замовить це ПАПА, який у них один!!!. Розумні громадяни,ВИБОРЦІ!, проаналізуйте це все!!!, і самі зробіть висновки!!!.
Відповісти
Мозаїка складається: ГО "Варта порядку", використовуючи незаконні спецзасоби, та порушуючи Закон, документують інформацію, передають її ТРК "Аверс", який випускає її в ефір, як отриману своїми журналістами, при цьому, перекручуючи фактичні обставини та подаючи її як замовить це ПАПА, який у них один!!!. Розумні громадяни,ВИБОРЦІ!, проаналізуйте це все!!!, і самі зробіть висновки!!!.
Відповісти
Останні новини
В оселях керівництва «Варти порядку» проводять обшуки, - джерело
08 серпень, 2017, 15:03