Це була перша людина, яка не давала порожніх обіцянок, - атовець про Миколу Романюка

Це була перша людина, яка не давала порожніх обіцянок, - атовець про Миколу Романюка
Покійний мер Луцька Микола Романюк (на фото) був одним із тих представників влади, яких не треба було «підштовхувати», щоб вони зреагували на звернення волонтерів.

Про це в інтерв’ю для Інформаційного агентства ВолиньPost розповів військовий офіцер, командир стрілецької роти батальйону «Волинь», голова «Волинської обласної спілки учасників АТО», голова громадської ради при Луцькій міській раді Юрій Дмитрук.

«Хтось не чув, когось потрібно було «підштовхувати», але й були ті, хто з відкритим серцем щиро допомагав. Одним з таких людей був покійний Микола Ярославович Романюк, Царство йому Небесне. Коли ми вперше до нього прийшли з нашими ідеями, він нас уважно вислухав та сказав: «Я дуже хочу вам допомогти. Але просто розказати про проблему замало. Треба знайти шлях для її вирішення», - сказав Юрій Дмитрук.

За його словами, Микола Романюк просив волонтерів, щоб кожне питання вони пропрацьовували із заступниками мера та чиновниками, щоб спільно знаходити рішення, які б не суперечили закону.

«Ми були дуже здивовані. Це була перша людина, яка не давала порожніх обіцянок та не розсипалася в пустих компліментах атовцям, щоб вони задоволені, але без вирішених питань, скоріше забралися з кабінету. Микола Романюк запропонував справжнє партнерство та дієвий шлях для вирішення проблем атовців», - зазначив Дмитрук.

Також він розповів, що багато ідей так і не вдалось втілити в життя через смерть Миколи Ярославовича.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ В ІНТЕРВ’Ю З ЮРІЄМ ДМИТРУКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Це була перша людина, яка не давала порожніх обіцянок, - атовець про Миколу Романюка
08 серпень, 2017, 15:30