На Волині стартували «Європейські Дні Добросусідства»

На Волині стартували «Європейські Дні Добросусідства»
На ділянці відділу «Грабове» Луцького загону сьогодні о 12 годині запрацював тимчасовий пункт пропуску «Адамчуки» (Україна)-«Збереже» (Республіка Польща) в рамках проведення з 11 по 15 серпня «Європейських Днів Добросусідства».

Вже традиційно, не один рік поспіль, в кінці літа на українському-польському кордоні проводяться ці заходи, - інформує Держприкордонслужба України.

Мета їх проведення єдина – це розвиток українсько-польської співпраці, просування природничо-туристичних об’єктів Полісся шляхом організації активних форм відпочинку. Дні Добросусідства залишаються бути соціально значимим для простих людей, у яких є можливість більш познайомитись з культурою сусідньої країни та популяризувати свою.

Європейські Дні Добросусідства з кожним роком стають усе більш популярними з обох боків кордону. Минулого року понтонний міст перетнули близько 50 тисяч осіб. Це майже вдвічі більше, ніж попереднього року.

Як і в минулі роки, Європейські Дні Добросусідства розпочались з урочистого відкриття понтонного мосту через річку Західний Буг. В подальшому захід супроводжував Надбужанський ярмарок. В ці дні також всі бажаючі зможуть прийняти участь у різноманітних культурно-мистецьких та спортивних заходах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині стартували «Європейські Дні Добросусідства»
11 серпень, 2017, 16:55