Голова правління фонду Ігоря Палиці не прийшов на суд

Голова правління фонду Ігоря Палиці не прийшов на суд
Луцький міськрайонний суд розглядає справу щодо водіння в нетверезому стані головою фонду Ігор Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка. Проте він уже вдруге не з'явився на судове засідання, цього разу – через «сімейні обставини».

Засідання у справі відбулося 23 серпня.

Нагадаємо, Олександра Товстенюка зупинили патрульні поліцейські 30 липня на проспекті Василя Мойсея, коли він перебував за кермом. У крові Товстенюка виявили перевищення допустимої норми алкоголю. Відтак, суд розглядає справу стосовно вчинення правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення

На початку засідання суддя Ярослав Артиш зауважив, що Товстенюк не прибув на судове засідання, хоча був повідомлений про його час належним чином.

Натомість захисник Роман Хомич зауважив, що через сімейні обставини правопорушник змушений був полетіти закордон. Відтак адвокат зауважив, що для об’єктивності розгляду варто заслухати пояснення, які має бажання дати довіритель.

«З понеділка він буде точно», - зауважив Хомич. Тож адвокат подав клопотання про перенесення засіданням голови облради, та просив перенести засідання як мінімум до 4 вересня. Мотивував це тим, що відбуватиметься сесія обласної ради, радником голови якої є його довіритель.

«Чотирнадцятого не з’явився, сьогодні, назвем так, поважна причина. Хоча з того всього виходить він знав, що засідання буде сьогодні, і тим більше поїхав закордон відпочивати», - зауважив суддя. Адже Товстенюк не відклав поїздки, а суд також має розклад засідань.

«Є питання зловживання правами учасника», - додав Артиш.

Хомич же запевнив, що його довіритель не має наміру відтягувати строки розгляду справи.

Зрештою, з метою непорушення прав Товстенюка суд постановив відкласти розгляд справи з метою прибуття відповідача на 14:00 30 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правопорушником він буде тоді коли таким його визнає суд. Будьте обєктивними та позаполітичними, бо вже реально дратує
Відповісти
Тож адвокат подав клопотання про перенесення засіданням голови облради, та просив перенести засідання як мінімум до 4 вересня
WTF???
Відповісти
Президента - втікача судять заочно , а тут якогось "оленя " неможуть . Спеціально затягують час !!!
Відповісти
Відклали на 30 а 30того укропчи будуть позбавляти підприємців робочого місця на старому ринку... ті відповідно будуть пікетувати, інформаційний простір буде забитий цією інформацією і те що товстенюк бухий їздить за кермом пройде повз волинян... а дарма...
Відповісти
Останні новини
Голова правління фонду Ігоря Палиці не прийшов на суд
23 серпень, 2017, 10:59