Суд над бізнесменом, який п'яний ледь не вбив юнака в Луцьку, перенесли

Суд над бізнесменом, який п'яний ледь не вбив юнака в Луцьку, перенесли
Над постраждалим у аварії на вулиці Дубнівській Владиславом Андрушківом хочуть встановити опіку для укладення договору на лікування.

Про це повідомили під час судового засідання у Луцькому міськрайонному суд у понеділок, 18 вересня.

Так, представник потерпілого Олександр Стасюк заявив клопотання про відкладення судового розгляду через бюрократичну систему щодо встановлення опіки над потерпілим. За його словами, Владислав Андрушків є неповнолітнім і через стан здоров’я не може самостійно підписувати ніякі цивільно-правові угоди.

Тож необхідно встановити опіку над постраждалим для укладення договору між підсудним та потерпілою стороною на лікування.

«Ми намагаємося забезпечити його права. Але виникла потреба в нотаріальному завіренні такого догору. Тому ми подали до суду заяву про встановлення опіки над потерпілим. До цього залучили і медичний заклад і службу в справах неповнолітніх.

Є рішення Луцького міськрайонного суду щодо встановлення експертизи щодо можливості вчиняти дії Владиславом на 19 вересня. Тому ми просимо суд відкласти розгляд справи до нотаріального завірення усіх документів», - заявив Стасюк.

Суддя Михайло Квятковський ухвали відкласти судовий розгляд на 10 годину 23 жовтня.

Нагадаємо, бізнесмен Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку. Згодом винуватець ДТП, після рішення суду вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістью 60 км/год.

Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан потерпілого. Тим часом, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні, Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь, де хлопець продовжує боротися за життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд над бізнесменом, який п'яний ледь не вбив юнака в Луцьку, перенесли
18 вересень, 2017, 10:49