У волинських атовців-футболістів немає грошей на форму

У волинських атовців-футболістів немає грошей на форму
Футбольному клубу «Волинь АТО», в якому грають атовці, не вистачає коштів, аби потрапити на фінальний чемпіонат до Києва. Футболісти кажуть, якщо зможуть стати переможцями в Західному дивізіоні, то через відсутність фінансування їх можуть не допустити до столичних змагань.

Про це розповідає капітан команди «Волинь АТО» Віталій Манченко. За його словами, хлопці самостійно зібрались, аби грати в рамках дивізіону «Захід» «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО. Вони гідно представляють Волинь на цьому чемпіонаті.

«В команди немає постійного стадіону, де можна тренуватись. Багато футболістів живуть в області, тому вони не можуть часто приїжджати на тренування. А якщо й приїдуть, то після тренування їм треба десь помитись. Для того, аби грати нормально, в нас немає ніякого забезпечення. Якби ще не допомогли з перевезенням, то взагалі б не змогли грати, - розповідає хлопець.

«Мені вдалось із обласним відділом спорту домовитись про гроші на транспорт. Вони нам навіть виділили по 60 гривень в день на харчування перед грою. А футбольний клуб «Волинь» дав нам свою форму. Так ми в ній досі і граємо», - каже хлопець.

«Форми в нас немає своєї. Для того, аби поїхати на змагання до Києва, потрібно мати свою форму відповідно до регламенту. Там мають бути шеврони, свої значки федерації. Ця форма, котру нам дає «Волинь», не підходить за цим регламентом. Якщо в нас не буде форми, то нас просто не допустять до змагань у Києві. Я вже не говорю про захисні щитки та іншу амуніцію. Ми цього всього не маємо. М’ячі також треба нам нові, щоб можна було нормально грати», - додає Віталій Манченко.

«ФК «Волинь» допомагала зі стадіоном, але міні-поле давала. Кажуть, що велике поле нам не дадуть. Є «Підшипник» же. Я говорив з Віталієм Кварцяним, бо він за нас знає. Він колись казав, що допомагатиме нам. А пізніше я йому дзвонив, просив поле для домашніх ігор, то він не дав. Сказав: «Сьогодні просите «Підшипник», завтра захочите грати на «Авангарді», а потім і на «Олімпійському», - каже футболіст.

Хлопець каже, що власними коштами вони не можуть забезпечити команду усім необхідним. І дивується, чому з усієї області не знайдеться ніхто, хто б допоміг представити волинський футбол у Києві.

Більше про ФК «Волинь АТО» читайте ТУТ.

Реквізити:
4149 4978 1130 3520
Манченко Віталій Ігорович

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинських атовців-футболістів немає грошей на форму
20 вересень, 2017, 14:32
Зникла 14-річна волинянка
20 вересень, 2017, 14:21