Луцький мер погрожує репресіями підприємцям, які не розчистили сніг

Луцький мер погрожує репресіями підприємцям, які не розчистили сніг
Доповнено о 12:00. У Луцькій міській раді можуть "не прислухатися" до бізнесу підприємців, які не відреагували прибрати сніг біля своїх торгових точок.

Про це йшлося 18 грудня під час сесії міської ради.

Йдеться про зупинки, на яких облаштовані магазини. За словами луцького міського голови Миколи Романюка, деякі підприємці не відреагували на прохання мерії прибрати сніг.

Романюк зазначив, що відділи міської ради, які мають справу з підприємцями, мають "врахувати і "посприяли в лапках" їхньому бізнесу".

Внаслідок сильних снігопадів все місто замело снігом. Трактори розчищали тільки дороги. А тротуари залишилися на плечах комунальників з лопатами. Тому в мерії просили підприємців на зупинках прибрати сніг самотужки.

За інформацією прес-служби Луцької міської ради у понеділок представники мерії обстежили стан зупинок громадського транспорту на вулицях Б.Хмельницького, Ковельській, Львівській, проспекті Волі, Рівненській, Відродження, Молоді, частину пр-ту Соборності.

Станом на 18:00 лишалися нерозчищеними території посадочних площадок на зупинках з торговими павільйонами Б.Хмельницького, 24, зупинка «Міська Рада» (підприємець Коренюк Олександр Микитович), Перемоги, 13, зупинка «Школа №5» та зупинка Волі, 47 «Станція переливання крові» (підприємець Крамаревич Валерій Павлович), Рівненська, 48, зупинка ВАТ «Луцьке АТП 10754» (підприємець Якимчук Павло Петрович). Обстеження продовжується й у вівторок.

Раніше у неділю, 16 грудня, у зв’язку зі складними погодними умовами, луцький міський голова Микола Романюк звернувся до суб’єктів господарювання з проханням допомогти розчистити місто від снігу навколо приміщень, що їм належать.

В той же час мер подякував підприємцям, які допомагали пальним для техніки, яка розчищала сніг в Луцьку.

Зокрема, народний депутат України Ігор Єремеєв виділив 2000 літрів дизпалива для очисної техніки, генеральний директор корпорації «Укрпетроль» Сергій Ковальчук 1000 літрів. ПП «Айслаг» (директор Микола Бакай) надає в необмеженій кількості пальне для снігоочисної техніки в кредит.

Також бізнесмени виділили техніку для очистки вулиць від снігу. голова правління ВАТ "Луцьксантехмонтаж №536" Віктор Чорнуха по чотири одиниці в день, дві одиниці – ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» (голова наглядової ради Юрій Ольховий), два бульдозери – підприємець Степан Москвич.

Щодня одну одиницю техніки, а з сьогоднішнього дня - дві надає Олег Когаєвський (ТзОВ «Луцьктехнобуд»), ПП «Шлях» та ПП «Серпантина» (Борис Амаджаєв) - по одному грейдеру, приватний підприємець Микола Сметана та Євген Дудка (директор «Волинь-зерно-продукт»)– самоскиди та погрузчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проголосувавши за Азарова ще більше треба було дати пального!!!
Відповісти
до чого тут за кого проголосував і скільки дав?
Відповісти
http://volyntimes.com.ua/news/771
Відповісти
А якщо продовжити логічний ряд, то лучани погрожують репресіями міському голові і ко, а також комунальним службам, які не розчистили сніг...чекайте
Відповісти
Пропоную сніг чистити підприємцям від своєї зупинки до наступної і т.д.!Таким чином почистимо місто...
Відповісти
Хе-хе. Зупинки вони обстежують. Не мають чим зайнятися. Краще нехай би обстежили, кому з прокурорів належать автомобілі, що стоять посеред вулиці Винниченка, припарковані за метр від бровки.
Взяли б тягача та повисовували б всі ці машинки на Театральну площу, а там - заблокувати колеса та чекати на хазяїв, щоб оштрафувати та плату за "послуги" отримати. От вам і будуть гроші на пальне для спецтехніки!
Або примусові роботи 15 діб по розчистці вулиці Винниченка та прилеглих дворів лопатами.
Відповісти
Ахахаха. Меру плевок в лицо. В Белоруссии расчищены все остановки, тротуары, дороги. Снег с дорог вывезен. Климчук ты уверен что "волынь справилась со стихией" Когда же вы уже передохните?
Відповісти
предложение: 50 гранатометов на наших чиновников и заріть их под асфальт всех до единог
Відповісти
Останні новини
Луцький мер погрожує репресіями підприємцям, які не розчистили сніг
18 грудень, 2012, 10:50