У центрі Луцька - знову затор. Тепер через водія «Мазди». ФОТО

У центрі Луцька - знову затор. Тепер через водія «Мазди». ФОТО
Близько півтори години десятки тролейбусів, маршруток та автомобілів простояли у заторі в центрі Луцька через водія автомобіля «Мазда», який невдало припаркував машину.

У пастку 19 грудня потрапив водій тролейбуса, якому важко було повернути на повороті на виїзді з вулиці Богдана Хмельницького, не зачепивши при цьому припарковану «Мазду».



Якби тролейбус рушив уперед, то він би зачепив «Мазду», а якби назад – припарковану «Таврію». Як наслідок, люди почали виходити з маршруток та тролейбусів, а всі авто, які мали змогу, звертати на бокові вулиці, аби уникнути затору.

Зі слів людей, які допомагали водію вирішити проблему, рух зупинився на виїзді з вулиці Богдана Хмельницького близько одинадцятої ранку, а «розрулити» затор вдалося лише о пів на першу дня.

Встановити власника автомобіля «Мазда» не вдалося. Ніхто з сусідніх офісів до місця пригоди не вийшов. Крім того люди казали, що дзвонили у Державтоінспекцію, аби ті допомогли встановити власника, який заблокував рух.

Не дочекавшись допомоги від ДАІ, і, не знайшовши власника припаркованого авто, водій тролейбуса вирішив «вирулювати». Спроба виявилася вдалою. Спочатку люди вручну відіпхали «Таврію» на півметра в бік міської ради. А потім, маневруючи, водію тролейбуса вдалося проїхати, не зачепивши «Мазду».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так ось він який, водій-олень!
Тра було порізать скати
Відповісти
тра було "рихтанути" ту мазду а разом і його власника! думають тільки про себе, бридоття!!!!
Відповісти
Можу помилятися, але здається, ту мазду раніше було видно на вулиці Лесі Українки, під магазином меблів "Клер", чи "Клео".
Відповісти
Більше схоже, що мазду залишила ТП.
Відповісти
вєчно знайдеться якесь муділо, через якого страждають решта...
чьо так слабо, треба було просто на дорозі припаркуватись та й все.
Відповісти
Людей було багато, тому могли всі дружно відсунути мазду в бік. А потім за дивним збігом обставин повикручувати ніпелі!
Відповісти
Я сама стояла у тому заторі, я б тому горе водію дещо відірвала і пришила в те місце де мають бути мізки в голові, бо чесно без образ,але через це чудо ми всі мусили стояти і дякувати Богу водії змогли проїхати на вул. Глушець..., бо це жах був би..., слів бракує через того горе водія, ДЕ ЕВАКУАТОР??? ЩО ЦЕ ЗА НАХАБСТВО?
Відповісти
Треба було тролейбусу реально не шкодувати того водія, бо він Вас,нас не пошкодував, а чому ми маємо це робити? Що це таке? Що за свавілля ще й в таку погоду?!
В Європі за таке вже б давно "помучився", а тут відсовувли люди, треба було шини йому ще пробити, щоб думав що робить перш ніж так припарковуватися!!!
А вул.Богдана Хмельницького зараз важко вул. назвати-це кочугурня якась, біля самої міськради на зупинку пройди-це жах молодим людям, а що казати про старших людей?!
Під носом у Романюка таке твориться, а він наради проводить,хай лопату в руки бере і розчищає хоча б "свою" вулицю, позорище!

Відповісти
Ну шо, даїшмани!!! Де ви??? Водій звичайно мудак, але в нормальних країнах цю машину забрали б за 10 хв. виписавши такий штраф, що на наступний раз він би тричі подумав.
Відповісти
Понимаю возмущение, но вставлю своих 5 копеек и только глядя на фото:
1) Зная, что там всегда припаркованы машины, грейдеру один раз пройтись и водителю Мазды уже было-бы куда толком поставить машину!
2) А кто для города, с не очень широкими улицами, покупает таких лосей-троллейбусов???
Так что - тут все хороши! Ну а возмущение людей, потративших свое драгоценное время, понять можно, но опять - проблема в местных властях!!!
Відповісти
за троллейбус +100
Відповісти
Боже, тролейбус той старий як світ і не було б проблем,якби не не правильне паркування авто і все, чомусь раніше такого не було, а тут на тобі...
Відповісти
Да що ви кажете! Давно "як світ" Шиба мером був при якому це чудо придбали?!:)
Відповісти
а ви мабуть і є та сама ТП?
Може тролейбуси треба робити розміром з маршрутку? Поїдь в Європу і подивись, яких розмірів та довжини їздять на вузьких вулицях тролейбуси і автобуси. Наголошую, ЇЗДЯТЬ!
Бо там за таке вже той олень заплатив би 500 єврів та збитки понесені транспортним підприємством. І не підкупив би ні поліцая, ні суддю.
Відповісти
А яким чином там має пройти грейдер якщо такі "шановні" люди понаставляють там автівок?
Відповісти
Водій даного авто звичайно винен але куди дивиться і чим займається наша "пакракщена" влада! Все вирішується елементарно приїздить евакуатор з ДАІ і забирає авто на штраф майданчик. Але найбільша проблема що за 3 дні ситуація з прибиранням снігу і особливо з його вивозом не змінилась, складається таке враження що наші ченуші чекають на потепління, наче знають що завтра-післязавтра на дворі стане +15 і все змиється саме собою!!!!!!!! Двома словами наших вельмешановних " власть імущих" - це бардак і безпридєл!
Відповісти
Цікаво, що техніка для розчищення снігу є для того, щоб почистити трикутники на дорозі, аби ДАІ мало де стояти, а от для розчищення дворів немає (де уже сміття завалює усе). Подвійні стандарти і підходи до усього.
Що ж чекаємо нового снігу, тоді буде геть невпереливки, як водіям, так і пішоходам.
Відповісти
Не дай Бог!!! Все затопить... разом з міською радою!!!
Відповісти
Темно-коричнева "Мазда", яка сьогодні перегородила рух транспорту на вулиці Богдана Хмельницького, належить Жданюку Івану Васильовичу, який проживає за адресою: с. Струмівка Луцького району, вул. Старицького, 70. Він є приватним підприємцем, який займається меблями і є власником (співвласником?) меблевого магазину "Клер", який розташований по вулиці Лесі Українки, 10. Хто хоче передати йому "привіт", телефон магазину: тел.: 0332-72-37-73, e-mail: [email protected]. Як варіант, його ще можна пошукати за телефоном 72-77-96, хоча в останньому я не впевнений.
Відповісти
Нехай міліція передає йому вітання!!!І нехай це не залишиться не безнаказаним!!!
Відповісти
Андрій! Мабуть цей Жданюк погані меблі для тебе зробив, що ти так його здав?!:)))
Відповісти
А чому відразу здав???
Може просто він людина чесна,про це не подумала?=)
Відповісти
А мо й декілька слів "подяки "за очищені дороги особисто Романюку варто сказати?
Відповісти
Скажіть. Я ж не проти :)
І Кубіцькому скажіть, не забудьте! :)
Відповісти
//
Багато галасу й нічого.Яка влада такий тин
Відповісти
тільки в Луцьку таке може трапитись.А де МЕНТИ які мали штрафувати за паркування?Яка влада такі і даїшники.Брихуни
Відповісти
Да потім один-два дзвінка і той міліціонер з почястями відкланяється тому водію! Що ніхто не знає як і що в нас робиться? От і не хочуть цім займатись, а люди мовчать скрежачи зубами!:(
Відповісти
Теба було того жипа на дах перекинути.
Відповісти
таврію підіпхнули, а мазду що злякались??
та в єаропі би добре пом'яли ту мазду!! а в нас бояться...поки що.
Відповісти
Так Таврії то кілограм 600, а Мазда важка.
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька - знову затор. Тепер через водія «Мазди». ФОТО
19 грудень, 2012, 13:25