У Луцьку вийшли на «Марш за права тварин». ФОТО

У Луцьку вийшли на «Марш за права тварин». ФОТО
Лучани долучились до Всеукраїнського «Маршу за права тварин». Таким чином вони, разом із тисячами українців, вимагають гуманного відношення до тварин.

Марш відбувся у неділю, 15 жовтня.

Підтримати всеукраїнську акцію, яку організувала зоозахисна ініціатива «UA Animals», прийшли декілька десятків лучан. У Луцьку марш відбувся за ініціативи «Волинське об’єднання зоозахисту». Організатори кажуть, що до акції обіцяли долучитись багато лучан, однак, не всі прийшли. Можливо, причиною є погані погодні умови.

Подія покликана об’єднати зоозахисну спільноту та «заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин». Адже багато тварин щодня страждають від жорсткості та насилля. Учасники акції закликають владу запровадити дієві механізми боротьби з живодерами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин.

Всеукраїнський «Марш за права тварин» відбувся у Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові та Києві.

У Луцьку деякі зоозахисники прийшли із своїми дітьми, які тримали в руках іграшки. Це символізувало, що тварини не - іграшки. Також на акцію привели безпритульних тварин, котрих активісти забрали з вулиці та шукають їм нових господарів.

Крім того, організатори збирають підписи під «Універсалом за права тварин». Під час маршу організатори заходу підходили до лучан та просили їх поставити свої підписи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У вас помилка, не було там людей з "безпритульними тваринами". Усі собаки були з господарями, безпритульні собаки до нас самі приєднались!
Відповісти
#рукалице#
не в нашій державі і не тепер
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вийшли на «Марш за права тварин». ФОТО
15 жовтень, 2017, 15:53
Осінні Луцьк і Стир на фото
15 жовтень, 2017, 15:34