Додати запис

Навіщо «Правому сектору» волинські ліси?

Ще донедавна на Волині місцевий осередок «Правого сектору» активно займався пошуком браконьєрів на водоймах, відлучав їх від несанкціонованої риболовлі, інколи навіть доходило і до пострілів по малолітніх рибалках, як це було біля Хрінників влітку. І це в той час як їх же побратими з Києва намагалися віджати бізнес в «Ратнівського аграрія», на що з місцевого осередку не було ні пари з вуст. Нині ж, після пригодницького літа на березі Азовського моря, лідер ПС Павло Данильчук переключив свій інтерес до волинських лісів, намагаючись посилити тут свій вплив під егідою захисту лісу від корумпованих чиновників.
А ось і його нещодавній пост на власній сторінці у «Фейсбук»: «От вирішили ми з хлопцями з Правого сектору та Автомайдану в суботу подихати свіжим повітрям в славно та сумнозвісному Звірівському лісництві. Серед любителів пополювати (шкода що не на фронті) був один з колишніх народних депутатів та екс-міністр лісового господарства. Взнавши, що ми наближаємось до їхнього місця перебування, так дременув в хащі, що його друзі та єгеря тільки на ранок знайшли. Ще один не втримав сі емоції і трішки, в прямому сенсі, підмочив свою репутацію і зокрема штани)) Думаю, що інколи корисно виїздити в ліс подихати свіжим повітрям».
Як бачимо пан Павло змалював себе великим героєм, який розігнав чиновницьку компанію на полюванні, в коментарях під постом ним позахоплювались та подякували і лише одна тверезомисляча особа запитала «чому ж балаклавах, кого ми боїмося на своїй землі?»
Однак він не розповів як було усе насправді, а можливо і не до кінця знав та розумів що в чергове накоїв. Адже саме того осіннього вікенду у Звірівському лісництві місцеві чиновники та бізнесмени проводили неформальну зустріч з іноземним інвестором, який планував вкласти доволі значні кошти у регіональну деревообробну галузь. Волиняни звичайно ж використали наш найкращий козир – природу і запросили іноземця на полювання, адже, як правило, саме під час неформальних заходів вирішується значна частина ділових питань. Однак саме у цей момент близько 20-ти молодиків в бронежилетах та балаклавах на чолі з Данильчуком-полководцем зверхньо та в принизливій формі розігнали «неформальну частину переговорів».
Місцева еліта, будучи вже звиклою до безцеремонного спілкування П.Данильчука та його бійців, дещо спокійніше сприйняла його чергову витівку, проте фінський бізнесмен був настільки шокований присутністю нібито військових у волинському лісі, що спершу прийняв їх за російських бойовиків. Саме після цього інциденту зв'язок з можливим інвестором втратився як і його кошти та реальні перспективи для залучення інвестицій у волинську економіку.
Вже в понеділок 1 грудня Павла Данильчука знову продовжує цікавити лісова галузь. Перебуваючи цього разу на зустрічі підприємців з керівництвом обласного управління лісового господарства, його перша і основна вимога – зміна керівництва лісгоспів. Проте, цікаво чому ця тема стала такою близькою волинському революціонеру і саме зараз, після виборів. Ну, по-перше, на передвиборчу кампанію були потрачені доволі немалі кошти, які потрібно повернути, по-друге, швидше за все Данильчук прагне зайняти свою нішу з контролю над якоюсь галуззю економіки як, до прикладу, це намагалась зробити Самооборона на пунктах пропуску Ягодинської митниці в жовтні цього року. В той же час доволі дивною виглядає ситуація, коли 20 бійців з Правого сектору в повному екіпіруванні, на відміну від своїх побратимів з ДУКу, воюють не в зоні АТО, а з місцевими чиновниками, демонструючи іноземним інвесторам, що правила гри в Україні не змінились, бо хто сильніший той правий. Про це також свідчить і нещодавній інцидент, пов'язаний з місцевими комуністами, коли ПС шукав братів Кононовичів, проте, не знайшовши їх, від фізичної сили постраждали зовсім інші люди. А Кононовичі скориставшись цим вчергове звернулись до ОБСЄ та російських братів з воланнями про допомогу російськомовному населенню.
Тому виникає запитання, на чиєму боці грає Павло Данильчук відштовхуючи своїми діями потенційних інвесторів, демонструючи в мирному місті фізичну силу проти мирних мешканців, навіть і комуністів, створюючи тим самим преценденти для російських телеканалів, підриваючи міжнародний авторитет держави…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодец
Відповісти
А що Паша не в АТО? Ну да, там же ж холодно і пляжи замело.
Відповісти
Молодець Павло.
Відповісти
Якщо полювання було законним, то проти Данильчука прокуратура повинна порушити кримінальну справу. Якщо ж полювання було незаконним, то Данильчук молодець, а прокурора природоохоронного потрібно зняти з посади. Проти ж мисливців тоді потрібно порушувати кримінальну справу.
Відповісти
на днях була стаття про це полювання. там навіть фото тих дозволів було.
Відповісти
не потрібно робити того що не мають поава ще і з автоматами. Правий сектор засранці, це плказали вибори.
Відповісти
Це з тих людей, які захопились, безнаказані і їх немає кому зупинити. Поки що. Як кажуть в народі, ще не потрапив на "свого".
Відповісти
але коли ми вже нарешті будемо жити за правилами для всіх, а не для одних можна, а інших боюсь, так само і тут всі бояться того Данильчука тронути і
МВС і прокуратура і СБУ. якби до всіх ставились однаково, то і Паша не чудив би.
Відповісти
будемо жити за правилами тоді, коли хоча б одного такого як данильчук чи колісник посадемо до вязниці
Відповісти
як же ж його посадиш, коди менти бояться крок вліво чи вправо зробити без дозволу з Києва
Відповісти
Данильчук вже не знає куди себе подіти. чуваку 30 років, а він не працював ніколи от і шукає можливості підзаробити без напрягів та ще й посвітити лицем. З боку глянути на його дії то смішно стає)
Відповісти
то жо з інвестором, шукають нвого чи як?
Відповісти
куди дивиться міліція? Поки таке бидло як Данильчук намагається керувати областю (рівень його підтримки громадою всі побачили на останніх виборах), доти і буде бардак у всі
Відповісти
Блін, то Самооборона рекетом на митниці займалась, щоб зібрати гроші на вибори для Лапи Долара. То Правий сектор очолив незаконний видобуток бурштину. Невже і Данильчук туди ж само лізе? Він же не аферист Лапін
Відповісти
не будь бабою побрехухою... а то десь почула і давай в коментах срати... маєш факти виложуй ні мовчи і не пиши дурниці....
Відповісти
Стаття замовна на 100%. На полювання в зону АТО! З інвесторами проводять публічні зустрічі, а не вдалині від людських очей.Це кваліфікується як "договорняк"
Відповісти
Це нормальна бізнесова практика, коли потрібно схилити інвестора до співпраці ще й не те придумують. Паша неправий.
Відповісти
замовна 100% тільки з елеменами правди. правду теж можна замовляти, бо ці ефектні виходки Павла вже народ так піддостали, який прагне в законний спосіб жити та працювати, а не боятися рекетьорів як 90-х
Відповісти
Я так розумію,що в штани насцикав інвестор по шашликах... от нєгодяї ,шо роблять)...
Відповісти
Правий сектор то є бандюгани , і довести це можливо . Отакі собі братки позбиралися і віджати хочуть все , що криво лежежить.
Відповісти
Мародери. Там половина - з кримінальним минулим. Їхня пісня вже доспівана, просто, ще все йде по інерції і поки що ще немає дежави. Кінець, як завжди буває, буде дуже сумним.
Відповісти
а на Ягодині такі бідолаги митники, як не на Х5 так на 7 БМВ. і люди по 5-6 годин в чергах...
Відповісти
От немає більше чим інвестора зацікавити, окрім як вбити тваринку. Краще б один по одному стріляли - менше б гівна такого на Волині було.
Відповісти
Одне можу сказати: ще пару виходок Пашиних і Правий сектор будуть ідентифікувати виключно як банду Аслана
Відповісти
відстріляяють ваших данильчуків. Це - бандити. Ніяка мало-мальськи реальна влада нічим з ними ділитись не буде...
Відповісти
Ой паша, сдуйся,скоро получиш, як тот кажуть нежданчик)))
Відповісти
в Правому секторі Волині більшість становлять колишні бандити, рекетири, угонщики машин. Півбригади бандита-чеченця Аслана там числиться. А паша Данильчук це так - "піджак", типу обличчя банди
Відповісти
могли б і більш адекватне обличчя вибрати)
Відповісти
бандитськими методами не вирішуються. Хлопці - ви перейшли межу.
Відповісти
мені цікаво, кому інвестиції мали надійти. Чомусь сумніваюсь що в буджет області. А от в карман - більш чим впевнений!
Відповісти
Жора, інвестиції - це робочі місця, це податки у бюджет. Учись, Жора.
Відповісти
Невже бандит за власним бажанням,безкоштовно піде воювати?Доцент,інвестиції-це вкладення коштів інвестором в об'єкти інвестування.Учись,Доцент.А кому ці кошти перейдуть, в чиновницькі кишені чи в об'єкти інвестування невідомо.
Відповісти
І скільки коштує така стаття? Доречі рівень поста в Унтермайдані, Якби я був Вашим роботодавцем ти померла б зголоду!))
Відповісти