Віртуальний каталог Авто Про доступний і зрозумілий всім*

Віртуальний каталог Авто Про доступний і зрозумілий всім*
Необхідність купівлі нових запчастин для автомобіля відома будь-якому автолюбителю. І якщо раніше це було суттєвою проблемою, то сьогодні купити автозапчастини можна як у фірмових і спеціалізованих магазинах, так і в мережі.

Розширення електронної торгівлі дає безліч зручностей користувачам. Але придбання такого товару як автозапчастини все ж має свої складності. І пов'язано це з особливостями ринку автозапчастин, специфіка якого добре відома продавцям, але не завжди зрозуміла споживачам.

На ринку електронної торгівлі з часом виділилися лідери, яким вдалося організувати успішну реалізацію автозапчастин онлайн. Одним з таких вважається торгова площадка Avto.Pro. Віртуальний каталог Avto.Pro відповість на багато питань при замовленні необхідних авто деталей, як звичайним користувачам, так і професіоналам, що працюють в сфері технічного обслуговування автомобілів. Наприклад, якщо трапилась необхідність купити запчастини на Мітсубісі, то знайти необхідні досить просто на https://avto.pro/catalog/mitsubishi/.

Основні принципи ідентифікації автозапчастин

Всі автозапчастини оснащуються кодами від виробника, що дозволяє із зручністю вести їх облік і забезпечувати логістику. У дилерських центрах для ідентифікації автомобілів і запчастин для них використовуються електронні каталоги EPC. Це спеціальні програми, службового призначення, що дозволяють при введенні VIN-кодів отримувати доступ до схем автомобілів і вибирати необхідні для заміни деталі.

Природно, подібна інформація є закритою і не призначена для вільного використання.

І все ж, адаптовані версії таких програм з'являються в мережі і дають можливість користувачам замовляти коди самостійно, не вдаючись до допомоги дилерів. Здавалося б, рішення проблеми просте, але це не зовсім так. І ось чому:

● Використовуючи оригінальні каталоги, викладені мовою країни виробника, замовники стикаються з труднощами перекладу, особливо, це стосується спеціальних термінів;
● Так як деякі деталі мають кілька кодів, виникає резонне питання про те, який з них підійде;
● Велика ймовірність зробити помилку при виборі, так як додаткова пояснює інформації, що супроводжує деталі, призначена для професіоналів і звичайному користувачеві мало корисна.

Універсальний адаптивний каталог Авто.Про

У професіоналів також виникають проблеми з ідентифікацією деталей, коли інформація з VIN-коду виявляється недостатньою. У таких випадках існує ризик замовити не ту деталь. Це веде до втрати часу і викликає незадоволення клієнта, який позбавляється можливості експлуатувати свій автомобіль. Наявність універсального адаптивного каталогу надає допомогу всім.

Каталог Авто.Про створювався протягом двадцяти років, має власне дерево з чотирьох кроків, що дозволяє замовляти правильний код за умови, якщо замовник знає назву запчастини. Використовуючи інформацію з універсального каталогу, користувач максимально захищений від здійснення помилки.

За матеріалами https://avto.pro - автозапчастини для іномарок.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.