Додати запис

Політичне мародерство по-луцькому

Ця історія розпочинається ще у 2002 році коли стартувало будівництво ТК «Ювант».

Спритний ділок Володимир Кунц вирішив всілякими способами нажити собі грошового, а сьогодні вже й політичного, капіталу на правовідносинах бізнесменів з «Варшавки» та адміністрації ПФ «Скорпіон-Сервіс».

Довго і багато писати не буду. Просто хочу поділитись інформацією, яку знають майже всі учасники цієї «смердючої» справи, але мовчать, бо пан Кунц оголосив свою монополію на «рєшеніє вопроса».

Саме цей добродій ось вже 12 років натурально доїть підприємців з «Варшавки», мотивуючи все новими і новими потребами для улагодження справ.

То він обіцяв автономне, а не через ТК «Ювант», підключення до електромереж і з кожного торгового місця взяв по 700 доларів США. Інший епізод – спроба через тодішнього мера Б.Шибу провести ревізію паспортизації ринку ПФ «Скорпіон-сервіс». Для цього В.Кунц «збив» з кожного по 1 200 доларів США. Уявляю як вони з Шибою потирали руки, коли готували нам відписку, що через ліквідацію управління торгівлі вся документація втрачена!

Був момент, коли В.Кунц хотів вирішити питання полюбовно зі «скорпіонами» і для цього авансом з кожного кіоску «зняв» по 2 500 доларів США. Питання не вирішено, а грошів немає.

Окрема історія - наш юрист Констянтин Михайлов. Космонавт з групіровки Черновецького. Які він писав заяви і позови! Це була якась лірична переписка, а не юридичне листування.

За роботу цього «фахівця», за словами підприємців Лілії Г. та Сергія К., кожен заплатив у сумі по 1 750 доларів США.

І знову повертаюсь до, сьогодні вже депутата, Б.Шиби. Ця особа має дивний дар виникати там, де можна заробити грошей і є можливість сподобатись потенційним виборцям. Професійний популіст та неперевершений словоблуд ось уже чотири рази вносить на сесію міськради наше питання.

Не знаю, скільки він реально отримує від Кунца, але той бере з усіх нас разом 15 000 долларів США за внесення цього питання на сесію.

Сьогоднішній його заклик прийти 26.02.2014 року на сесію міськради і вимагати люстрації вразив всіх нас. Це брутальний цинізм і намагання заробити бонуси на кривавих подіях у державі.

Ганьба Володимиру Кунцу і Богдану Шибі!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перехвилювались? Так вони ж "активісти" мендауну? В нимх недоторканість!
Відповісти
кунц - дрібний аферист,який торгує трусами. мало йому колеса різали.
Відповісти
От такі безмозглі невдахи, які в житті нічого не добились і нічого не варті, як ти і можуть що за пляшку горілки колеса різати бо більш не на що не здатні...ти видно тільеи і можеш як бути "шестьоркою" у когось..така твоя видно доля...)))
Відповісти
Аааа...ну зрозуміло...автор цієї статті проститутка Токарського...в них у бідних агонія бо їм скоро кінець...а такі автори свого в житті нічого написати не можуть вот і продаються за гроші....
Відповісти
Молодець Кунц! Ото заїхав Токарському... Побільше б таких...! КУНЦА В ДЕПУТАТИ А ТОКАРСЬКОГО НА НАРИ!!!
Відповісти
хворі люди. за ті гроші свій цум можна було збудувати
Відповісти
Ви поїдьте подивіться на обійстя - палац Кунца. Побудував за ці роки за гроші підприємців. Він їх дурить, а вони йому вірять.
Відповісти
дуже "доречна" перед сесією, як то ще горгут до такого не додумався? Не давай нікому гроші - тоді точно не обдурять, а перед токарським - на 4 лапи і повзи щось знімати у палиці, джулинського, або того ж токарського. Замість словоблудити - сама щось зроби !
Відповісти
раніше не сприймала його сама, ТЕПЕР БАЧУ ЩО ПСУЄ КРОВ КНЯЗЬКАМ МІСЦЕВОГО РОЗЛИВУ, А ЧОГО Б ЇМ ВЗАГАЛІ НА БАТЬКІВЩИНУ ОБОМ НЕ ПОЇХАТИ, ЧИ НА ЛЬВІВЩИНІ СВОЇХ ХВАТАЄ ? ОТ СЬОГОДНІ І "БОРТАНІТЬ" ТИХ ДІЛКІВ- ПОРА ЗА БЮДЖЕТ БРАТИСЯ.
Відповісти
А Шиба і тут виліз. Цікаво, чи на щось вище здатна ця нікчемна людина?
Відповісти
виграе той. хто нападае. от й кунц так зробив.
Відповісти
Кунц.....а це случайно не його синок Вадим, який постійно раніше бухав у Версалі і Опері????
Відповісти
Так. Батько китайською котрабандою торгує, а синок відвисає.
Відповісти
А вам завідно....? В самого чи в самої нічого за душою нема бо клепки в голові щось в житті досягти немає то ви тут і пишите таке..нічого може і на вашій вулиці буде свято...хе хе...
Відповісти
Шиба також помічений в "законній" роздачі прибудинкових територій своїм любим друзям та земельних ділянок деяким депутатам Луцької міської ради.
Відповісти
А вам видно всім заздрісно що люди добре живуть бо ви ж тут всі шльондрита шестірки які нічого за душою не мають...
Відповісти
Ха ха...дивіться від заздрощів не лусніть...хтось думає за людей а хтось тільки в комментах гадить бо більше ні на що не здатний.. цікаво скільки вам підстилкам заплатили за те щоб ви гадили тут в комментах... криза...нема за що поїсти купити так?)))
Відповісти
ганьба гнилим інтернетчикам!!! Володя Кунц порядний хлопець .Вже незнають придурки що писати
Відповісти
гнила провокація у стилі токарського.злякався
Відповісти
ви ще згадайте про палац пісічника та майно форманюків
Відповісти
Прикольна статейка. Забули тільки про одне, як в 2001-2003 роках Токарський косив з підриємців від 4 до 15000 долларів сша в залежності від площі..тоді про Кунца навіть ніхто не знав...ганьба...
Відповісти
Повірте люди це все наклеп агонізованого Токарського в якого піна скоро з вух піде бо він програе суди і знає шо вже не зможе обкрадати людей..а Кунц він чесна людина і ніякого палацу і хоромів в нього немає... я знаю його особисто і повірте це чесна людина..а ті всі хто пише по іншому просто підлі люди в яких просто забирають кормушку з грошима...
Відповісти
Шось я не пойму...яким боком Токарський до юванту? Це ж власність підприємців! Треба розказати Кунцу, той поборе...
Відповісти
молодець володька! так тримати!не звертай увагу на Убогих! ми з тобою
Відповісти
придумали якусь телку тишкевич х ....ня
Відповісти
на землю під ювантом немае жодного документу! ось чому з'являються такі статейки як таке можливо?
Відповісти
я так бачу що Кунц один не боіться воювати а той кому треба що куплені?
Відповісти
послання інопланетянену ваську-атмосфера луцька явно не для тебе
Відповісти
а це часом не той мохнюк який директор всі ці твори для токарського придумуе
Відповісти
ця писанина не про кунца а про токарського.Тепер всі побачили який внутрішній світ у цьго "кандидата" в мери.Чому Кунц мае його зупиняти?Де закон у луцьку?
Відповісти
зброя підприемців -це правда і закон! зброя токарського -це цинічна відверта брехня, це підкуп ........ токарський це вдзеркалля того як ми живемо
Відповісти
продовження революціі не за горами! нічого не змінилось корумповані судді- дружбани токарського як сиділи у своіх кріслах так і сидять і косять бабло
Відповісти
аналізуючи що відбуваеться - висновок один - підприемці ведуть боротьбу вже не з цім токарським,який вже нікому в луцьку не цікавий ,а з системою яка прогнила і на яку він молиться
Відповісти